zondag 29 december 2013

Even voorstellen..


Hey allemaal! Zoals je vast wel had opgemerkt ben ik nieuw hier. Ik zal mij eerst even voorstellen, zodat jullie tenminste een indruk van mij hebben.

Ik ben Ilona en ik ben 18 jaar. Momenteel zit ik nog op de middelbare school, examenjaar 5H. Een lastig jaar, maar ik hoop het met hard werken te kunnen halen en dan mijn diploma te halen. De opleiding die ik hierna wil gaan doen is CMV, culturele & maatschappelijke vorming.

Ik werk bij de plaatselijke supermarkt en het is er altijd erg gezellig. Ook doe ik vrijwilligerswerk bij de voedselbank op de momenten dat dit uitkomt met school.

De reden dat ik deze blog ben gestart is omdat ik het gewoon erg leuk vind om te schrijven en m'n nagellakstash zo erg aan het groeien is dat ik er ook echt iets mee wil doen. Vroeger was ik een nagelbijtertje, maar sinds ik daarmee gestopt ben en m'n nagels heb laten groeien ben ik verslaafd geraakt aan nagellak en alles daar omheen. Nu ben ik niet zo van de nail-art, maar af en toe wat werk op z'n tijd kan geen kwaad.

Mijn doel is om hier toch zeker 3 tot 4 keer in de week een post te plaatsen. Nu is nagellak heel erg leuk, maar er zal ook af en toe een ander soort post voorbij komen, mijn interesses liggen namelijk op meer gebieden en ook die deel ik graag.

Als jullie suggesties hebben of leuke tags zijn deze altijd welkom. Je krijg natuurlijk een naamsvermelding en ik kan weer een leuke post aan m'n blog toevoegen.

Ik hoop dat ik jullie kan vermaken met deze blog en dat jullie veel plezier beleven aan het lezen ervan!

No Comments Yet, Leave Yours!