dinsdag 31 december 2013

Pieces: nagellak


Ik was laatst in een Intercity outletstore waar ik voor een zeer klein prijsje deze lakken tegenkwam. Ik nam ze dan ook meteen mee! Mooie kleuren, en nog zeer geschikt ook voor de winter.


maandag 30 december 2013

GOSH: eye shadow & nagellak


Ik was laatst bij de Kruidvat en had al een paar keer gezien dat er bij GOSH 1+1 gratis was, dit zal waarschijnlijk te maken hebben met het feit dat GOSH weggaat bij een aantal Kruidvat filialen. Omdat ik nog nooit iets had geprobeerd van het merk, besloot ik maar om een aantal dingen mee te nemen.

Rimmel London: Space Dust


Hoppa, een nagellakpost, ik ben verslaafd aan nagellak (zoals m'n blogtitel al zegt) en jullie kunnen dan ook veel en veel meer verwachten! Hierbij de lakken van de Space Dust collectie van Rimmel London, deze lakken glitteren en hebben het liquid sand effect. Ik blijf er fan van! Hopelijk vinden jullie de lakken net zo mooi als ik.

zondag 29 december 2013

Even voorstellen..


Hey allemaal! Zoals je vast wel had opgemerkt ben ik nieuw hier. Ik zal mij eerst even voorstellen, zodat jullie tenminste een indruk van mij hebben.

vrijdag 27 december 2013

Action MAX Make Up: LipstickHet lijkt alsof Action elke maand zijn assortiment aanvult of met nieuwe, goedkope variaties van make-up. Ik heb nu al oogschaduw, mascara, lipgloss en ook lipsticks gespot in de Action. De kleurtjes van deze lipsticks zorgden bij mij meteen voor een glimlach en ik wilde ze dan ook graag testen voor die lage prijs!

dinsdag 24 december 2013

Echte kerstfilms


Voor veel mensen betekent Kerst een paar drukke dagen waarbij ze alle familie moeten bezoeken, maar als je er voor kiest gewoon met het gezin thuis te blijven of het misschien met vrienden of vriendinnen te vieren kun je ook samen gezellig een film kijken. Of misschien verveel je je gewoon in je eentje! Echte Kerstfilms zijn dus familiefilms of gewoon films die over Kerst gaan.vrijdag 20 december 2013

Mijn favo lakjes voor de feestdagenHeel veel glitter dit najaar. Ik ben er blij mee! Dit zul je dan ook genoeg terugzien in deze post, waarin ik mijn favoriete nagellak voor de feestdagen laat zien.

woensdag 18 december 2013

DIY Kerstdecoratie


Het is bijna weer kerstvakantie en bijna weer Kerst. Dat betekent: genoeg tijd en reden om wat decoraties te maken voor in huis. Vandaag laat ik je zien hoe ik deze feestelijke decoraties maakt.