vrijdag 21 februari 2014

Fruit in the spotlight #1 Granaatappel


Fruitgeuren zijn mijn favoriet. Ik verkies ze altijd boven bloemige geuren. Soms merk ik dat ik bij het kopen van dingen met geur, als een bepaald fruitsoort beschikbaar is, ook meteen voor deze kies. Een fruitsoort waar ik vaak voor val is granaatappel. Ik laat jullie producten met granaatappel zien die ik erg graag gebruik.


Ik ga in deze post geen volgorde aanhouden. Ik bombardeer jullie met alle producten door elkaar. Het zijn verzorgingsproducten, drankjes, een geurkaars enzovoort. Ik zal beginnen met een product dat ik al eens eerder heb laten zien in een Mijn geurkaarsen artikel.


Deze geurkaars van Glade heeft een geur van granaatappel en cranberry. Ik vind de vorm van het glas erg leuk en apart en de geur verspreidt zich erg goed door de ruimte. Wel is deze kaars een limited edition, maar wie weet komt-ie nog eens terug in de winkels.


Het is erg opvallend dat granaatappel vaak gecombineerd wordt met cranberry. Het moet dan ook gewoon een goede combi zijn. Ik ruik dat in ieder geval wel. En dan vooral bij deze scrub merk ik dat zeker. Bij Trekpleister vond ik deze scrub voor €1, dus die moest ik gewoon meenemen. Op de verpakking is eigenlijk geen merk te vinden, behalve misschien het sterretje bovenaan(?), maar als je deze scrub ergens spot, neem 'm dan echt mee!


Het is een zachte substantie, maar er zitten ook wat pitten in van de vruchten, die de scrub erg verzorgend maken. Je huid wordt heerlijk zacht. En dan de geur: deze blijft heel lang hangen en is verrukkelijk en sterk.


Toen ik in New York was, moest ik natuurlijk een kijkje nemen bij Bath & Bodyworks. Daar verkopen ze onder andere de welbekende anti-bacteriële handgels. Ik nam er een handvol mee, waaronder eentje met de naam Midnight pomegranate. Ze kosten er $1,75 per stuk en vijf voor $5, maar dan zul je tocht echt een reis moeten maken of vrienden/familie lief moeten aankijken als zij toevallig een reis gaan maken. Naar Nederland verzendt de website namelijk ook niet. Dit zit me echt dwars! Zullen we een campagne beginnen??
Ik zal nu verder gaan met producten waarvoor je rechtstreeks naar de winkel kunt gaan, want zo hoort het eigenlijk. 


Als je mij vraagt welk merk lipbalsem ik het fijnste vind, zeg ik: Burt's Bees! Ze verzorgen en verzachten mijn lippen uitstekend. Ik gebruik erg vaak mijn mango lipbalsem en die met de smaak van acai bessen, beide van het merk Burt's Bees. Laatst vond ik de balsem met granaatappelsmaak en dit was natuurlijk voor mij een geluksmomentje. Voor €3,49 kocht ik deze lipbalsem bij Trekpleister. Burt's Bees is verder ook te koop bij Douglas, de Tuinen en Kruidvat, maar ik weet niet waar deze versie precies te koop is. Hiervoor zul je zelf op pad moeten gaan, want voor deze fantastische balsem is dat het zeker waard.


Ik ben een echte theeleut. Een merk dat bijzondere smaakjes uitbrengt is Lipton en de witte thee met granaatappel is naar mijn mening een van de lekkerste. Deze moet je een keer proberen hoor, geloof me.


Van witte thee gaan we over op groene thee. Deze keer weer een combinatie van granaatappel en cranberry. Deze ice tea heeft vooral een lekkere nasmaak en is erg verfrissend.


Nadat ik de onderkant van mijn haar wat donkerder verfde, had ik een shampoo nodig die gekleurd haar verzorgde. Bij onze plaatselijke drogisterij kostte deze granaatappel shampoo van Kneipp met korting maar €2,49, dus dat was een buitenkansje. De geur vind ik dus lekker, maar echt een verschil in haarverzorging met andere shampoo's merk ik niet echt. Daarom zou ik de volle prijs rond de €6 het niet waard vinden.



Van de My Skin lijn van Essence heb ik al erg lang deze gezichtscrème voor de normale tot droge huid in mijn bezit. Ik gebruik deze eigenlijk veel te weinig, want verzorgend is-ie wel. Hij maakt mijn huid zacht en de crème trekt snel in. De geur is een combinatie van granaatappel en bamboe. Dit ruikt samen heel verfrissend. Deze gezichtscrème kost €1,99 en is te koop bij Trekpleister en Kruidvat.


Ik sluit dit artikel af met een bekend drankje: Arizona. Deze koude thee is in erg veel smaken te koop en dus ook in de versie groene thee met appel en granaatappel. Heerlijk! De flesjes Arizona kosten in de supermarkt ongeveer een euro.

Moet ik vaker een Fruit in the spotlight artikel schrijven?
Wat is jullie favoriete fruit?

No Comments Yet, Leave Yours!