vrijdag 11 april 2014

#10 Stash Flash Friday: Pieces lakken


Pieces lakken, ik heb er niet veel, maar de lakjes die ik van Pieces heb, daar ben ik erg blij mee. Ik maakte eerder al een bericht over een aantal winterse kleuren, maar nu de lente in volle gang is wordt het toch eens tijd voor wat lichtere kleurtjes. Ik koos voor 3 lakjes die ik in een pakketje kocht voor een paar euro.Creme, Midnight Blue en Aqua Blue zijn namen van de kleuren. De namen doen precies vermoeden hoe de lak er uit ziet en zijn dus niet erg speels, maar wel heel duidelijk. De lakken drogen en dekken erg goed. Wel merk ik dat de lakken snel uitdrogen naarmate er minder lak in het potje zit. Om de lak niet weg te hoeven gooien, giet ik dan ook altijd wat lak uit het potje op papier als ik m'n nagels ga doen. Op deze manier kan ik de lak alsnog gebruiken.
Blauw, groen, of toch daar tussenin? De naam van de lak is Aqua Blue, maar deze kleur blauw is toch niet zo helder als doet vermoeden. Soms neigt de lak zelfs een beetje naar de groene kant toe. Persoonlijk vind ik dit wel mooi. Het is een hele frisse, zomerse kleur die heel vrolijk staat op de nagels.
Midnight Blue valt eigenlijk een beetje uit de toon tussen de andere kleuren, maar is toch niet helemaal verkeerd gekozen. De kleur doet mij denken aan de zomerse nachten met de mooie, donkerblauwe, hemel. De lak oogt heel donker, maar in het zonlicht krijgt de lak toch een lichte glans die het blauw ook lichter laat lijken.
Creme is de kleur uit het setje die ik nu toch wel m'n favoriet kan noemen. Eigenlijk was ik eerst helemaal weg van Aqua Blue (ik kocht zelfs een tweede potje), maar nadat ik deze lak weer had geswatcht stapte ik daar meteen vanaf. De lak is heerlijk nude en toch dekkend. Het geeft echt een prachtig effect op de nagels en is helemaal geschikt voor de lente.

Ik ben heel erg tevreden over deze lakjes. Voor een setje van 3 mini's betaalde ik €2,- in een outlet store. 

Wat vind jij van deze Pieces nagellak?

2 opmerkingen:

  1. Mooie lakjes! Vooral de crème kleur :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heel erg mooi, creme vind ik zelf de mooiste kleur!

    BeantwoordenVerwijderen