maandag 28 april 2014

NIEUWTJES!


Na een lange tijd zonder blogberichten is er hier dan eindelijk weer eentje, en zeker niet de minste! De afgelopen weken waren erg druk en hectisch, en dat was in eerste instantie de reden dat er geen blogberichten kwamen. De tweede reden heeft ermee te maken dat ik en mijn oude blogpartner Evi, weer hebben besloten om samen te werken!

Evi en ik zijn ooit samen begonnen op http://randomrockers.blogspot.com/. Na een bepaalde periode heb ik afstand genomen van die blog en zijn we beiden onze eigen weg gegaan.

Toch begon het al snel weer te kriebelen om met z'n tweeën verder te gaan bloggen. Ik kwam niet aan m'n doel om elke dag een bericht te plaatsen en Evi had eigenlijk een beetje hetzelfde. Ook hadden we erg veel ideeën voor het bloggen die hetzelfde waren en het leek ons dan ook handiger om dit gewoon weer samen te voegen. Wij hebben dan ook in goed overleg besloten om weer te gaan bloggen samen en Evi heeft inmiddels al haar blogberichten over gezet, neem dus gerust een kijkje in het archief!

Wat gaat er nu precies veranderen? Dat is waarschijnlijk wat jullie je als eerste afvragen. Allereerst hebben wij nu als doel gezet ook werkelijk iedere dag een bericht te plaatsen, om en om, soms misschien zelfs twee berichten op een dag. Ook willen we meer video's gaan maken en gaan wij rubrieken koppelen. We hebben bijv. beiden een Stash Show/Stash Flash, dit wordt één bericht waarin we allebei iets laten zien. Ook zijn we van plan om een aantal nieuwe rubrieken toe te voegen. Met z'n tweeën heb je namelijk veel meer mogelijkheden en wij willen van die mogelijkheden graag gebruik maken!

We hopen dat dit nieuws een positieve wending gaat geven aan onze blog en ook dat jullie er blij mee zijn. We willen graag meer kwaliteit en diversiteit bieden en wij denken dat dit de meeste mogelijkheid heeft als we met z'n tweeën bloggen. Binnenkort komt er ook een pagina online waarop Evi zichzelf zal introduceren, maar deze is momenteel nog in bewerking, dus dit bericht zal later deze week volgen.

liefs, Ilona & Evi


3 opmerkingen: