zaterdag 10 mei 2014

Opgemaakt | april 2014


Dit is alweer het zoveelste opgemaakt artikel, maar, wel de laatste keer dat je het in deze vorm zal zien. Doordat Evi en ik nu samen bloggen willen wij ook meer video's gaan maken en een video met opgemaakt artikelen staat dan ook op onze planning. Toch hoop ik dat jullie nog kunnen genieten van deze laatste: 'opgemaakt' in artikelvorm!

Syoss shine boost conditioner - Andrélon anti-roos shampoo - Schwarzkopf conditioner repair & care - Dr. Pierre Ricaud`volume shampoo - Gliss Kur silk gloss mousse - Kruidvait anti-klitspray oil

Syoss shine boost conditioner: Ik ben fan van Syoss en tot nu toe is er geen enkel product geweest van dit merk dat mij heeft teleurgesteld. Ook deze conditioner is weer een perfect middel om m'n haar helemaal zacht en doorkambaar te maken. Wat prettig is, is dat je erg weinig nodig hebt, zo kan je lang doen met deze grote fles.
Andrélon anti-roos shampoo: Hij is al vaker langsgekomen, deze anti-roos shampoo. Qua werking blijf ik deze gewoon erg fijn vinden. M'n roos vermindert aanzienlijk en blijft ook weg. Het is dus niet zo dat als ik stop met deze shampoo de roos weer terug keert.
Schwarzkopf conditioner repair & care: Deze conditioner stond al maanden in de douche en ik besloot dus maar om het laatste beetje op te maken, ik vond de conditioner niet heel bijzonder. Ik moest redelijk veel gebruiken om m'n haar zacht en klitvrij te maken. Wel was de geur erg aantrekkelijk, de conditioner ruikt namelijk heerlijk naar sheabutter en kokos.
Dr. Pierre Ricaud volume shampoo: Oh, wat was deze shampoo fijn! Ik merkte bij het wassen meteen dat m'n haar goed werd voorzien van volume. Mijn haar voelt dan meteen dikker aan en wordt erg zacht en dat is precies wat deze shampoo deed. Ook kon ik maar liefst 3 dagen genieten van volume in m'n haar, een erg fijn product.
Gliss Kur silk gloss mousse: Normaal gebruik ik natuurlijk altijd de 'perfecte krul mousse' van Andrélon, maar omdat ik deze mousse in een eurobak vond leek het mij leuk om eens iets anders te proberen. Slechte keus, helaas. De mousse plakt en werkt als een soort wax voor m'n haar, allemaal plukken haar die aan elkaar vast blijven kleven en ook nog klevende handen, niet prettig!
Kruidvait anti-klitspray oil: Ook dit is een product dat je al vaker langs hebt zien komen, de anti-klitspray van het Kruidvat huismerk. Ik heb krullend haar en wil gewoon iedere dag m'n haar door kunnen kammen, maar dat gaat bij mij alleen met anti-klitspray. Het is niet de beste spray, maar werkt wel goed genoeg en is lekker budget, mijn vaste keuze dus.

Kruidvat crèmezeep - Hegron shower gel - The Master Perfumer shower gel - Yves Rocher douchegel

Kruidvat crèmezeep: Niet schrikken, deze fles en de andere flessen heb ik niet in een maand opgemaakt, ik heb ze allemaal tegelijk gebruikt en deze grote fles van Kruidvat werd door het hele gezin gebruikt. Deze doen we altijd in een grote pomp en kan voor alles gebruikt worden. Als handzeep, showergel, of gewoon als verfrissing.
Hegron shower gel: Deze shower gel kocht ik bij de Action vanwege de héérlijk frisse komkommer/aloë vera geur. Helaas is er onder de douche vrij weinig meer van te ruiken. Zodra je jezelf hebt ingezeept en afgespoeld is de geur vrijwel meteen verdwenen.
The Master Perfumer shower gel: Deze shower gel stond al jaren in de kast en ik besloot deze maar eens te gaan gebruiken. Oh, oh, oh wat zonde dat hij zo lang in de kast stond! De geur is heerlijk (peer, sandelhout en rozen) en de substantie schuimt heel erg lekker. Het bijzondere aan de geur is ook dat het geen typische rozengeur is, de peer die erin zit maakt het heel erg fris en in tegenstelling tot de Hegron shower gel blijft deze geur gelukkig wel hangen.
Yves Rocher douchegel: Lavendel, ik houd er niet van en ik verafschuw de geur. Tóch kon ik niet stoppen met het gebruiken van deze douchegel. Deze lavendelgeur is namelijk echt heel erg fris, alsof je door de tuin loopt langs een lavendelplant en de wind wat geur naar je toe blaast. De gel schuimt goed en de geur blijft ook lang hangen, zelfs na de douchebeurt is er nog wat frisse lavendel te bespeuren.

Olaz crème reiniger - Action reinigende poriënstrips - Catrice all matt plus shine control powder - Miss Sporty fabulous lash xtra black mascara - Derlon gezichtsreinigingsdoekjes - Derlon wattenschijfjes


Olaz crème reiniger: Tot voor kort gebruikte ik eigenlijk (naast reinigingsdoekjes) geen andere gezichtsreinigers. Toch ben ik na het gebruik van deze crème reiniger dat toch weer meer gaan doen. Doekjes reinigen het gezicht niet altijd compleet en zo'n reiniger is dan even dat extra'tje dat het gezicht nodig heeft om echt schoon te worden. Deze tube was nog half vol en m'n moeder gebruikte hem niet, dus heb ik het laatste beetje eruit gehaald. Het was een erg fijne reiniger.

Action reinigende poriënstrips: Deze strips zijn eerder voorbijgekomen en ik vind ze nog steeds erg fijn. Ze maken de poriën rondom de neus echt schoner en halen al het vuil eruit. Niet erg fris, maar wel erg handig!
Catrice all matt plus shine control powder: Een haat-liefde relatie heb ik met deze poeder. De poeder sluit perfect aan op mijn huidskleur en dekt goed, maar pakt totaal niet op mijn kwasten. Ook als ik er met m'n vinger overheen ga is het moeilijk om er poeder af te krijgen. Toch heb ik de poeder opnieuw gekocht omdat ik nog geen goede vervanging heb gevonden (mocht je iets weten, zet het in de comments!). Meestal breek ik nu een beetje van de poeder af zodat ik het toch kan gebruiken, maar handig is het helaas niet.
Miss Sporty fabulous lash xtra black mascara: Op, leeg, uitgedroogd en uitgeveegd. Dat is de beste omschrijving voor deze mascara. De tekst is niet meer te lezen en met de substantie is ook niets meer te beginnen. De mascara werkte wel heel fijn, maar is ergens in de vergetelheid blijven liggen in een bakje in de badkamer, deze kon ik dan ook toen ik hem eindelijk weer vond meteen weggooien.
Derlon gezichtsreinigingsdoekjes: Niet zomaar overstappen naar andere reinigingsdoekjes. Dat is wat ik heb geleerd van het gebruik van deze Derlon doekjes. Na ongeveer 10 dagen kreeg ik enorme onzuiverheden in m'n gezicht en m'n oogleden werden rood en prikkerig. Ik had het al twee keer eerder gehad met andere merken en nu was het dus weer zover. Nee, dit was voor mij geen succes, voortaan blijf ik trouw m'n Kruidvat reinigingsdoekjes gebruiken.
Derlon wattenschijfjes: No explanation needed, right?

Listerine mondspoeling - Kruidvat nail polish remover - Labello classic - sample Naomi Campbell 'at Night'


Listerine mondspoeling: Mondspoeling, ugh, ik haat het echt, maar het geeft wel een heel fijn gevoel voor het gebit na het tandenpoetsen. Deze listerine mondspray heb ik dan ook braaf iedere keer na het poetsen gebruikt. De 'nasmaak' is echt heel erg fris en blijft lang hangen.

Kruidvat nail polish remover: De afgelopen tijd heb ik weinig nagellak gedragen, m'n nagels waren kort en lelijk en ik vond het dus niet fijn m'n nagels te lakken. Het duurde dan ook erg lang voordat deze nagellakremover op was. Nu is het toch zover en ik kan hem wel aanraden, de nagellak heeft een prettige substantie en uit de opening komt niet teveel. Hij haalt liquid sand nagellak ook goed weg.
Labello classic: Na heel lang lipsmackers te hebben gebruikt heb ik eindelijk Labello weer een beetje herontdekt. Lipsmackers geven wel de smaak, maar niet de verzorging die mijn lippen nodig heeft, en op dat punt wint Labello het dan ook. Mijn lippen waren de laatste tijd erg schraal en droog en door deze Labello classic zijn ze weer heel zacht geworden.
sample Naomi Campbell 'at Night': Parfumsamples, ik heb er altijd een dubbel gevoel bij. De samples met parfum op en doekje zijn handig, maar samples die de parfum los in de verpakking hebben (zoals deze versie), zijn alleen maar vreselijk irritant. Op die manier kan je toch nooit goed de parfum verspreiden?! Gelukkig maakte de geur van deze parfum erg veel goed. Het is een frisse, volwassen geur die erg lang blijft hangen.
Top: bergamot, mirabelpruim. - Hart: geranium, heliotroop, pardisone, hedione. - Basis: sandelhout, tonkabonen, vanille.

Jysk bamboo geurkaars - Hema jasmijn, freesia, peer geurkaas


Jysk bamboo geurkaars: Bij de Jysk kwam ik deze bamboo geurkaars tegen en wat ik toen al dacht werd werkelijkheid. De geurkaars ruikt lekker, maar niet sterk genoeg om in een kamer te ruiken. Dat was dan ook precies het geval toen ik de kaars aanstak, ik rook niets. Ook brandde de kaars (zoals je al ziet) niet goed op en bleef er een hoop kaars over.

Hema jasmijn, fresia, peer geurkaas: Omdat de bamboo geurkaars niet werkte en ik deze toch wilde opbranden, stak ik daarnaast ook deze kaars van de Hema aan. Deze werkte gelukkig wél goed en gaf een hele bijzondere geur af. De sterke bloemengeur van de jasmijn en freesia overheersden, maar er was ook een vleugje frisheid van de peer te ruiken. Een hele fijne kaars die ook heel wat uren heeft gebrand.

Dit waren alweer alle producten die ik heb opgemaakt, volgende keer hoop ik weer een artikel te kunnen plaatsen, maar dan met een video waarin ik de producten laat zien.

Wat voor producten heb jij afgelopen maand opgemaakt?


2 opmerkingen:

  1. Leuk dat jullie dit in video vorm gaan doen! Mooie producten heb je trouwens opgemaakt ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Lijkt me leuk om jullie als duo in de video's te zien!

    BeantwoordenVerwijderen