donderdag 11 september 2014

Primark | P.S. Love Matt Long Last Lipsticks


Een tijdje terug gingen we samen naar de Primark en we keken onze ogen uit bij het zien van de nieuwe artikelen op de cosmetica afdeling. Nieuwe nagellak, nieuwe kwasten, heel veel nieuw! Zo ook deze vier (matte!) lipsticks. Je kan begrijpen dat we deze absoluut mee moesten nemen en we besloten, net als bij de Essence LE Hello Autumn, de lipsticks samen te reviewen.De lipsticks hebben geen namen of nummers, wat een beetje jammer is met zo'n opvallende verpakking. Toch is er een duidelijk verschil te zien in de kleurtjes. Wij kochten een lichtelijk roze tint, oudroze, koraal en een rood kleurtje.

De swatches zien er goed uit, maar wij merkten dat het aanbrengen van de swatches best wel stroef ging, alsof je erg veel kracht moet zetten op de lipstick om er een mooi kleurtje vanaf te krijgen. Toch vinden wij het resultaat veelbelovend.

De volgende foto's zijn de kleuren op de lippen in de volgorde van de swatches.


Ai, je ziet het aan mijn blik op de foto, ik vind deze lipstickkleur echt helemaal niets! Veel te licht bij mijn huid en het staat gewoon niet mooi. Ook hoopt de lipstick een beetje op en zie je heel goed de lijntjes op m'n lippen. Barbie zou deze kleur geweldig vinden, maar ik leg hem ver achter in m'n make-up lade.


Bij deze lipstick is het resultaat hetzelfde als bij de vorige. Meerdere ophopingen met roze op mijn lippen. Van veraf is de kleur en de lipstick zelf mooi, maar van iets dichterbij is het al een zooitje. Het had zo'n mooi product kunnen zijn...


Ja, wat een mooi kleurtje! Veel beter dan de vorige. Je ziet, ondanks dat de lipstick mat is, weinig tot geen lijntjes. De kleur is het beste te omschrijven als koraal, met een bijzondere vleug neon. De kleur is heel erg fel en spat er echt uit. Echt een kleur waarbij je even om zou kijken op straat als iemand hem draagt.


Ik mag dan misschien niet zo vrolijk kijken op deze foto, maar wat een prachtige kleur! Het is een top aankoop en een aanrader. De kleur is mat een mooi rood, of frambozenrood om precies te zijn. Hij trekt absoluut niet in de lijntjes en blijft lang zitten. Een uur of vijf kun je zeker wel genieten van deze prachtige kleur. En had ik al gezegd dat deze lipsticks ook naar frambozen ruiken?Wij zijn in ieder geval te spreken over de helft van deze matte lipsticks van Primark. De donkere twee van de vier blijven redelijk lang zitten (af en toe bijwerken is wel nodig), hebben mooie kleurtjes en zitten mooi op de lippen. De lichte varianten brengen niet egaal aan, wat natuurlijk jammer is. Aan de verpakking kan het in ieder geval niet liggen. De mooie matte hulzen zijn erg classy en totaal niet wat je zou verwachten bij de Primark. Het enige minpuntje van ook de mooie tinten is dat het aanbrengen wat stroef gaat, maar voor de prijs en de kleurtjes is dat het zeker waard! En dan die frambozengeur, mmm...!

De lipsticks zijn €2,- en te koop bij Primark.

Heb jij al lipsticks van Primark in je stash liggen?

2 opmerkingen:

  1. Ze zien er mooi uit! Alleen de lichte kleurtjes zijn wat minder mooi.

    BeantwoordenVerwijderen