maandag 10 november 2014

Filmpje: Mijn make-up stash (Evi)Het was al weer een tijdje geleden, dus onze blog vroeg weer om een video. Ik praat in deze video snel, want graag wil ik in een korte tijd, maar met veel info mijn make-up stash aan jullie laten zien. Misschien doe ik mijn nagellak en parfum nog eens apart. Veel kijkplezier! Klik hier als je de video niet kunt zien.


3 opmerkingen:

  1. Heerlijk dat je het zo kunt uitstallen in zo'n mooie kast. Ik heb helaas minder plek... Leuke video :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Tof om dit zo te zien! Ik ben echt jaloers op al je lipsticks en oogschaduws, maar vooral op je kaptafel :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuk om te zien! Je hebt mooie blushes. Ik baal echt dat mijn Essence cookies & cream blush gebroken is. Bij jou ziet hij er nog zo mooi uit. x

    BeantwoordenVerwijderen