donderdag 18 december 2014

MAC lipstick review | Kinda Sexy


Het moest er een keer van komen; ik die een MAC lipstick zou aanschaffen. Mijn allereerste MAC lipstick heet Kinda Sexy. Ik wil in dit artikel graag mijn eerste indruk van een lipstick van het merk geven en daarnaast echte MAC-liefhebbers kennis laten maken met dit prachtige kleurtje.


Inmiddels weet bijna elke beauty addict wel hoe de hulzen van MAC lipsticks eruit zien. Het zijn chique kogelvormige hulzen in een zwart doosje. Deze verpakkingen geven aan de ene kant een gevoel van luxe, maar ook vind ik dat er een nadeel aan zit. Ik vind het namelijk heel fijn als ik mijn lipsticks op hun kop in mijn la stop en aan de onderkant van elke lipstick kan zien welke kleur het is, al is het maar door een gekleurde sticker. Bij lipsticks van dit merk is dat niet het geval. Op de onderkant staat enkel de naam van het product.Love Me van Essence was altijd mijn favoriete every day-lipstick, maar deze vond ik altijd toch iets te roze. Ook Natural van NYX viel in de smaak, maar een echte nude lipstick had ik nog niet. Wel vond ik het matte effect daarvan prachtig en na veel zoeken kwam ik toch terecht bij het duurdere merk MAC. Kinda Sexy lijkt op deze foto redelijk oranje, maar is een lichte, perzik nude tint met matte finish. Op de full-face foto komt dit het beste over.Nude lipsticks zijn voor mij vaak te licht en laten mijn lippen bijna verdwijnen, maar Kinda Sexy geeft me precies het vleugje kleur dat ik nodig heb. In de MAC Pro Store bracht ik 'm op en wat ik gelijk al voelde, was dat je het product bijna niet voelt zitten. De lipstick blijft, waarschijnlijk mede door de matte finish, lang zitten. Meer dan zes uur zul je deze lipstick wel blijven zien zitten. Hij zorgt niet voor uitdrogende lippen, trekt niet in de lijntjes en is makkelijk bij te werken. Ook zit er een lichte vanillegeur aan het product, maar hier merk je niets van terug tijdens het dragen. 


Ik heb niets negatiefs op te merken over deze lipstick van MAC. Oke, misschien de prijs. Voor €19 moet ik toch wel echt een kleur krijgen die boven de rest van mijn stash uitsteekt. Deze doet dat in ieder geval wel. Deze mooie, matte perzik nude zal ik vaak gaan dragen. Ik weet het zeker.

De propjes die je op de foto's ziet, zijn een familiegrapje. Rond Pasen bewaren we al het gekleurde paasei-folie en deze doen we in een potje. Ik vond het er wel feestelijk uitzien!


Naar welke lipstick van MAC moet ik hierna kijken?

4 opmerkingen: