vrijdag 31 januari 2014

#3 Stash Flash Friday: Essence lipstick old vs. new


De eerste post over een lipproduct, dus tips zijn altijd welkom! Bij deze stash flash wil ik jullie graag een aantal lipproducten van Essence laten zien. Essence heeft namelijk twee soorten lipstick, een longlasting versie en een normale lipstick. De verschillen laat ik jullie graag zien.

Terug in de tijd met Games


Uit dit bericht zal misschien wel blijken hoe kinderachtig ik eigenlijk ben, maar ik denk dat er heus wel meer 17-jarigen zijn die net zo zijn als ik. Ik denk dat er nog meer jongeren van rond de 17 jaar oud zijn die het nog steeds leuk vinden om kinderspellen te spelen op de (spel)computer. 

donderdag 30 januari 2014

GLOSSYBOX januari: Fresh Start


Woohoo, het is weer eind januari en dat betekent een nieuwe Glossybox! Zo leuk om er weer eentje binnen te krijgen en te zien wat er in zit. Ik was dan ook weer zeer benieuwd en heb meteen foto's gemaakt om jullie te laten zien wat ik binnen kreeg.

woensdag 29 januari 2014

Essence: lakken die verdwijnen + swatches


Ai, vorige week donderdag was alweer m'n laatste 'echte' post en mijn doel om afgelopen maandag weer te beginnen is helaas niet gelukt. Toch zie ik komende dagen voorspoedig in en wil ik verder gaan met een post, waar ik vorige keer eigenlijk mee ben geëindigd. Niet alleen Catrice lakken gaan verdwijnen, maar ook van Essence is er een scala aan producten dat de schappen zal moeten verlaten.

dinsdag 28 januari 2014

Review: P2 Sand Style polish


Ik denk dat ik vandaag de meeste lezers ga plagen met deze nagellak. Ze zijn namelijk niet verkrijgbaar in Nederlandse winkels. Maar misschien kan ik je met een review overhalen ze op internet te bestellen of af te reizen naar ons buurland.

Stash Show Sunday #2: Catrice Absolute Nude eyeshadow palette


Dit palette heb ik al een heel tijdje. Gelukkig heb ik het meteen na aankoop gefotografeerd. Vorig jaar in het begin van april was dit, gezien aan de datum van de foto. En wat heb ik deze vaak gebruikt! Jullie zullen zien waarom. 

zaterdag 25 januari 2014

Catrice lakken organiseren


Waarschijnlijk herkennen velen van de fanatieke nagellakverzamelaars dit als ik het zeg. Al die zwarte doppen van Catrice nagellak waardoor je ze een voor een moet oppakken om te kijken welke kleur het is. Ik loste dit op mijn eigen manier op.

Mijn favoriete series


Wanneer je het leren of je familie even zat bent en je gewoon even lekker wilt ontspannen, kun je jezelf deze winter lekker in een dekentje inpakken en gaan kijken naar jouw favoriete serie. Maar welke series zijn het waard om te gaan kijken? Ik zet mijn favoriete series op een rijtje.

donderdag 23 januari 2014

Catrice: lakken die verdwijnen + swatches


Het voorjaar komt eraan en dit betekent dan ook dat verschillende merken hun collectie gaan omgooien. Zo ook Catrice, die vooral veel lakken uit het assortiment laat verdwijnen (er komen wel hele mooie voor terug). Ik heb nog een paar lakken uit de collectie die er nu nog staat en wil ze graag aan jullie laten zien voordat ze uit het assortiment zijn.

dinsdag 21 januari 2014

Catrice, Limited Edition: Celtica


Catrice is er weer met een nieuwe limited edition. Deze keer met de naam Celtica. Catrice laat met deze lijn de romantische wereld weerspiegelen in de beauty items. De kleuren die centraal staan, zijn dan ook erg dromerig. Taupe, lavendel, perzik en helder koraal zijn de kleuren die te zien zijn in deze lijn.

The Body Shop Strawberry Kadopakket


Al benieuwd wat hier allemaal in zit? Ik heb het al een beetje verklapt met de titel. Ik was bij de uitverkoop van The Body Shop en nam dit pakket met aardbeienproducten mee.

maandag 20 januari 2014

Blue Monday


Blue Monday, oftewel, deprimaandag, dat is het vandaag. Het is de naam die gegeven is aan de meest deprimerende maandag van het jaar. Alleen is Blue Monday nou werkelijkheid, of is het allemaal maar onzin?

zondag 19 januari 2014

New obsession: Action notitieboekjes


Jahoor, weer een 'obsessie' erbij. Nu die van notitieboekjes. Bij de Action kwam ik de afgelopen weken steeds vaker notitieboekjes tegen en ze waren zo leuk dat ik uiteindelijk maar besloot om er een aantal mee te nemen. Afgelopen weekend was ik bij de Action in Utrecht en daar kwam in nog meer notitieboekjes tegen en m'n tweede aankoop was een feit.

Stash Show Sunday #1: Essence nagellak


Stash Show Sunday. Ik denk dat de titel al genoeg zegt. Wekelijks laat ik op zondag iets uit mijn stash zien. Dit kan eigenlijk alles zijn (make-up, nagellak, verzorging, etc.). Vandaag laat ik een aantal nagellakjes van Essence zien die ik pas vorige week gekocht heb.

zaterdag 18 januari 2014

Barry M: Princess, Majesty & Duchess (Textured Glitter)


Wauw, alweer m'n 6e post deze week, m'n streven van vier keer in de week een bericht plaatsen ben ik dus al voorbij! Toch wel trots haha, want ik had niet verwacht dat ik het kon volhouden, maar ik geniet er echt van om te bloggen en vind het leuk om de reacties te zien. Ik begon m'n week met twee lakken uit de Textured Glitter lijn van Barry M en hier volgen de drie andere lakken.

vrijdag 17 januari 2014

#2 Stash Flash Friday: Playboy, Essence & Beauty UK


Een bijzondere mix deze week. Twee lakjes en een oogschaduwpalet van Playboy. Playboy en oogschaduw in één zin klinkt misschien een beetje apart, maar het bestaat echt!

donderdag 16 januari 2014

Essence: Superheroes


Een nieuw jaar en weer nieuwe limited editions. Deze keer Superheroes van Essence. Een lijn met alles voor nail-art en nagels. Ik werd meteen enthousiast toen ik hem in de schappen zag liggen en heb dan ook behoorlijk wat aangeschaft.

woensdag 15 januari 2014

What's that smell?


Geurkaarsen, geurstokjes, wax tarts, huiskamerspray, verfrissers. Allemaal manieren om je kamer de hele dag, of een gedeelte ervan lekker te laten ruiken. Alleen wat is nou de beste manier? Of de snelste? Dit zijn mijn tips!

dinsdag 14 januari 2014

Mijn geurkaarsen #3


Het is alweer een tijdje geleden dat ik een post maakte met mijn geurkaarsen, maar ik vul mijn nummer één verzameling nog steeds aan met nieuwe geuren. Daarom hou ik jullie weer op de hoogte!

Sleek palette Vintage Romance


Dit is mijn tweede palette van Sleek. Het is het Vintage Romance palette. Ik was zo enthousiast deze te bestellen en ben dan ook erg enthousiast een review erover te schrijven. Ook heb ik een look gemaakt! Kijk als je benieuwd bent dus vooral snel verder. 

GLOSSYBOX december 2013: Precious Christmas


Een glossybox voor kerst? Jazeker! Kerst is dan misschien voorbij, maar deze box kreeg ik afgelopen zaterdag nog even binnen. Ik had vorige maand mezelf een abonnement cadeau gegaan en dit was dan ook een heerlijk achteraf cadeautje voor kerst. Ik wilde deze post dan ook nog even maken om te laten zien wat er in zit en om te laten zien wat voor blogpost je kan verwachten als ik vaker een Glossy Box binnen krijg.

maandag 13 januari 2014

Barry M: Lady & Countess (Textured Glitter)Hey allemaal! Het is weer maandag en ik hoop deze keer op een week vol blogberichten. Vorige week bracht ik 3 keer een bericht naar buiten, maar deze week wil ik proberen er weer eentje extra te plaatsen. Ik begin dan ook deze week met een paar lakken van Barry M, waarvan de andere 3 uit deze Textured Glitter lijn, verder in de week verschijnen.

vrijdag 10 januari 2014

#1 Stash Flash Friday: L'oréal, Essence & Sally Hansen


'Stash Flash Friday' is de naam van dit artikel, nummer 1 welteverstaan. Ik wil dit artikel iedere vrijdag gaan herhalen. De bedoeling van deze post is dat ik iets laat zien dat ik al een tijd in m'n stash heb liggen (dit kan nagellak zijn, maar ook andere make-up of tools) en graag aan jullie wil laten zien. Ik zal zoveel mogelijk proberen te zorgen dat de producten nog te koop zijn, maar ik heb ook een paar pareltjes die ik wel wil delen, maar helaas niet meer in de schappen liggen.

donderdag 9 januari 2014

Winter Beauty Tag


De eerste tag die ik doe is de Winter Beauty Tag. Deze heb ik overgenomen van MissLipgloss. Ik was wat laat om de Sweater Weather Tag te doen en deze is eigenlijk nog veel leuker! 

DVD: Van God Los


Hierbij even iets afwijkend van nagellak, maar wel iets heel leuks (al zeg ik het zelf). Ik ken de serie nu al een tijdje, maar door een actie op de BNN site besloot ik ook de DVD te bestellen zodat ik naar de serie kan kijken wanneer dat uit komt.

maandag 6 januari 2014

Barry M nagellak | Countess


Jullie zien het goed. Dit is een post over één enkel nagellakje. Het is Countess van Barry M. Ik ben er zo enorm enthousiast over dat deze wel een dag in de spotlight mag staan.

Yes Love: nagellak


Een tijdje geleden kwam ik op de website yeslove-shop.nl een aantal leuke lakjes tegen. Ik deed een bestelling en dit zijn de eerste lakjes die ik jullie laat zien.


zondag 5 januari 2014

Bloglovin'


<a href="http://www.bloglovin.com/blog/11525619/?claim=rwcn78dbbas">Follow my blog with Bloglovin</a>

Hey allemaal, ik wilde nog heel even aan jullie melden dat ik nu ook bloglovin' heb. Jullie kunnen mij daar dus volgen en ik volg je ook terug, ik ben net begonnen dus vind het erg leuk om ook jullie blog te zien en daar van te leren!

bye 2013, hello 2014


Hallo allemaal, hierbij wil ik jullie allemaal nog een heel gelukkig nieuwjaar wensen! Na een paar dagen afwezig te zijn geweest ben ik er helemaal klaar voor om weer volop te bloggen.

zaterdag 4 januari 2014

Mijn jaar 2013


En dan is het alweer 2014! Graag wil ik het jaar 2013 nog even samenvatten, omdat het jaar voor mij echt top was! Ik heb mijn ervaringen verdeeld onder een paar onderwerpen.