woensdag 30 april 2014

Handverzorging | Essence & Ciaté


Twee leuke producten deze keer om je handen helemaal op te laten fleuren. Een nagellakje van Ciaté en een handcrème van Essence. Beide twee parels van producten, ik laat ze jullie dan ook graag zien.

dinsdag 29 april 2014

The Kyteman Orchestra | The Jam Sessions concert in de Melkweg


In deze blogpost zullen jullie kennis gaan maken of nog meer te weten komen over Colin Benders en zijn Kyteman Orchestra. Op 8 april dit jaar bezocht ik hun concert in de Melkweg in Amsterdam. Haak bij het horen van orchestra/orkest niet meteen af, want het is niet zo klassiek als je denkt. Dit bericht is een combinatie van een stukje info, een recensie en een persoonlijk verhaal van mijn avond en ervaring.

maandag 28 april 2014

NIEUWTJES!


Na een lange tijd zonder blogberichten is er hier dan eindelijk weer eentje, en zeker niet de minste! De afgelopen weken waren erg druk en hectisch, en dat was in eerste instantie de reden dat er geen blogberichten kwamen. De tweede reden heeft ermee te maken dat ik en mijn oude blogpartner Evi, weer hebben besloten om samen te werken!

woensdag 23 april 2014

Sally Hansen complete Salon Manicure nagellak van Action


Action verkoopt zelf veel cosmetica, maar heeft soms ook producten van andere duurdere merken in de schappen liggen. Nu ook nagellak van Sally Hansen. Het zijn de complete Salon Manicure lakken, die voor veel mensen normaal vast te duur zullen zijn, maar nu voor een leuke en kleine prijs worden aangeboden.

maandag 21 april 2014

Wok-gourmetten met Pasen


De tijd van het gourmetten begint een beetje op z'n eind te raken, nu het lente is. Meestal doe je dat namelijk in de winter, zoals met Kerst. Omdat we thuis met Pasen gezellig samen wilden eten, besloten we dit dus nog een keer te doen. Toch gingen we net iets op een andere manier gourmetten, namelijk wokken met wokpannetjes. Ik laat je zien hoe we dat deden.

zondag 20 april 2014

Stash Show Sunday #11 De Tuinen handcrème en bodymist


De vorige Stash Show Sunday is nu alwéér twee weken geleden. Ik heb natuurlijk nog lang niet mijn hele 'stash' laten zien en daarnaast is het na alle make-up en nagellak van de afgelopen periode weer tijd voor wat verzorging. Ik laat jullie een handcrème en een bodymist zien die ik ooit kocht bij De Tuinen.

vrijdag 18 april 2014

Review: Wet 'n Wild Fergie 'Center Stage' Lip Color in Ferguson Crest CabernetBerry Bradshaw van Catrice was voor mij nog niet helemaal paars genoeg. Ik zocht verder op internet en kwam bij een fuchsiapaarse lipstick van het merk Wet 'n Wild. Omdat ik nog helemaal geen producten van dat merk in mijn stash heb, had ik des te meer reden om het te gaan testen. Bij deze dus een review van de lipstick Ferguson Crest Cabernet van de lijn van Fergie 'Center Stage' bij Wet 'n Wild.

woensdag 16 april 2014

Filmpje: Kado's die ik kreeg voor mijn 18e verjaardag


Voor mijn 18e verjaardag kreeg ik een aantal kado's waar ik ontzettend blij mee ben en die laat ik jullie zien in deze video.

#3 It's all about the music


Nieuwe muziek, dat is wat je in deze derde 'it's all about the music' zal gaan tegen komen. Het zijn deze keer vooral nummers die de meeste van jullie waarschijnlijk niet bekend voor komen omdat ze nieuw zijn, of al langer bestaan, maar die ik net heb 'ontdekt'. Qua muziekstijl zit er niet echt een regelmaat in, maar mocht je benieuwd zijn dan neem ik je mee naar mijn favoriete nummers van de afgelopen weken!

dinsdag 15 april 2014

Glycerona: hand & nail cream


Een tijdje terug kwam ik bij de Dio en daar kwam ik deze handcrème tegen. Ik heb een aantal crèmes in tubes, maar eigenlijk nog niet in een potje. Daarom besloot ik om deze mee te nemen, er stond een 50% korting sticker op en het zag er uit als een erg prettig product.

maandag 14 april 2014

Review: Sleek Face Form Palette in Light


Het tweede deel van mijn bestelling bij The Make-Up Spot is het Sleek Face Form Palette in light. Dit product bevat een bronzer, blush en een hightlighter en is dus perfect voor je complete gezichtsmake-up. Natuurlijk kun je ze apart ook met andere producten combineren, maar laten we even kijken naar de combinatie van deze drie.

Rimmel London: oogschaduw palettes


Nou, nou, het gaat een beetje af en aan helaas, wil ik eens volop bloggen, zit het weer niet mee om foto's te maken of moet ik nog even herkansingen maken. Helaas, het loopt niet zoals ik hoopte. Ik wil het liefst iedere dag een blogbericht maken, maar met de examens in zicht gaat leren (helaas) voor. Toch heb ik hier weer twee producten voor jullie die de afgelopen twee dagen (hopelijk) een beetje goed maken.

zaterdag 12 april 2014

Essence Cookie & Cream blush 01 Cakepop, That's Top!


Ik heb heel wat keren de limited editions van Catrice en Essence overgeslagen, maar dit is er weer een waarvan ik zeg: leuk! Cookie & Cream ligt sinds kort in de schappen van Essence en mijn oog viel gelijk op de blush.

vrijdag 11 april 2014

#10 Stash Flash Friday: Pieces lakken


Pieces lakken, ik heb er niet veel, maar de lakjes die ik van Pieces heb, daar ben ik erg blij mee. Ik maakte eerder al een bericht over een aantal winterse kleuren, maar nu de lente in volle gang is wordt het toch eens tijd voor wat lichtere kleurtjes. Ik koos voor 3 lakjes die ik in een pakketje kocht voor een paar euro.

Review: Zoeva 104 Buffer & Real Techniques Blush Brush


 Aan een goede bufferkwast en een goede blushkwast was ik al een hele tijd toe. Foundation of bb-cream bracht ik altijd aan met mijn handen en voor mijn blush gebruikte ik een goedkope kwast uit een set van Forever21. Ik deed een bestelling bij The Make-Up Spot en bestelde deze kwasten dan ook. Of ik blij ben met mijn aankopen, zul je lezen in deze review.

donderdag 10 april 2014

H&M: mini lipstick


Lipstick, ik merk dat ik er de laatste weken steeds meer koop en ze ook meer gebruik. Toen ik dit schattige setje bij de H&M zag, moest ik deze dan ook meteen meenemen!

maandag 7 april 2014

Opgemaakt: maart


We zijn alweer een maand verder en dat betekent alweer een 3e opgemaakt post. Ik kijk soms naar de oude berichten en verbaas mij er iedere keer over hoeveel een mens wel niet opmaakt per maand. Deze maand heb ik het gelukkig rustig aan kunnen doen en valt het resultaat mee.

Filmpje: Mijn doelen in april 2014


Het leek me leuk om 'mijn doelen' eens te filmen en ik hoop dat jullie dat kunnen waarderen. Ik hoop ook dat ik de komende tijd iets vooruit ga met het maken van praatvideo's, haha! Veel kijk plezier.

zondag 6 april 2014

H&M: nail polish set


Dit schattige nagellaksetje is, suprise suprise, van de H&M. De schattige verpakking trok meteen mijn aandacht en ook de kleur en glitters spraken mij erg aan. Ik besloot de combinatie meteen te testen, met een leuk resultaat.


Stash Show Sunday #10 Kleine Hema nagellakjes


Voor mijn verjaardag kreeg ik van een super lief klasgenootje drie nagellakjes, omdat we samen een nagellakobsessie delen. Deze nagellakjes van Hema zijn al een hele tijd te koop, maar omdat ze nu deel uitmaken van mijn stash, laat ik ze zien op Stash Show Sunday.

zaterdag 5 april 2014

TAG: van 10 tot 1


De van 10 tot 1 tag is een tag die al een tijdje rond gaat. De bedoeling van deze tag is dat je per vraag  steeds minder antwoorden gaat geven, letterlijk van 10 tot 1.

vrijdag 4 april 2014

Lentekriebels TAG


Een nieuwe maand, een nieuw seizoen en een nieuwe tag. De lentekriebels tag of lente tag zag ik al bij meerdere blogs voorbij komen. Leuke vragen over beauty, geuren, nagellak en lifestyle, dus ik dacht: ik doe mee. 

woensdag 2 april 2014

PRETTYBOX: maart 2014


Huh, jij had toch een abonnement op de Glossybox? Wat is een Prettybox dan? Dat eerste klopt ik had een abonnement op de Glossybox, maar Glossybox is overgenomen door Prettybox waar mijn abonnement nu gewoon doorloopt. Naast de naam verandert er dus bij de box en bij mijn artikelen vrij weinig. Ik kreeg de box vandaag binnen en was erg benieuwd, het is toch allemaal een beetje nieuw! Ik maakte meteen foto's en testte de producten, mijn bevindingen lees je hier.

Review: Catrice All Matt Plus foundation 010 Light Beige


In mijn favorieten van maart noemde ik de Catrice All Matt Plus Foundation. Ook zei ik dat ik na mijn vreselijke ervaring met de Essence CC-cream wel toe was aan dit product. Daarom nu een positieve review over mijn nieuwe make-up basis.