donderdag 29 mei 2014

Review: Moschino I Love Love eau de toilette


Een van mijn vriendinnen droeg ontzettend vaak dit luchtje op de middelbare school: I Love Love van Moschino. Altijd als ik in haar buurt was, rook ik deze lekkere geur. Laatst heb ik 'm dan ook eindelijk aangeschaft en hier is dus een review.

woensdag 28 mei 2014

Revlon | Colorburst Lip Butter


Misschien zijn het wel een van de meest bekende producten van Revlon, de Colorburst lip butters. Ik had er al veel over gehoord en toen ik deze lip butter in een bak zag liggen bij de Big Bazar moest ik hem dan ook meteen meenemen.

dinsdag 27 mei 2014

Maybelline Lasting Drama gel eyeliner met kwastje | 10 Ultra Violet


Je wordt door ons overspoeld met producten van Big Bazar. O, o, o wat is die winkel fijn en goedkoop. Vandaag zie je, voor nu, mijn laatste aankoop in de winkel. Het is een Maybelline Lasting Drama setje met een gel eyeliner en kwastje. En de kleur van vandaag is paars!

maandag 26 mei 2014

Honey Bee | Shower gel & Body lotion


Body lotion en shower gel, producten die de meeste van ons waarschijnlijk dagelijks gebruiken. Bij de Big Bazar kwam ik een leuke set tegen en omdat m'n mandje nog niet vol genoeg was nam ik ze mee.

zondag 25 mei 2014

Mijn doelen in juni


En dan is het alweer juni! Ik heb een maandje overgeslagen, maar ben nu terug met een nieuwe 'mijn doelen'-post. Deze keer weer in artikelvorm, want ik vind het toch wat fijner om het op deze manier, want dan kan ik het in een lopend verhaaltje voor jullie verwoorden.

zaterdag 24 mei 2014

Sleek | i-Divine Snapshots palette


Sparen doen we allemaal, maar ik spaar in tegenstelling tot de meeste mensen geen geld, maar Sleek palettes en nagellak. Het gaat wat minder snel, maar dit is m'n tweede palette van Sleek. Het Sleek Snapshots palette heb ik nu alweer een tijdje in bezit en ik snap niet hoe deze zo lang op mijn verlanglijstje kon staan en hoe ik überhaupt zonder dit palette kon.

donderdag 22 mei 2014

Shoplog | H&M Divided


Als je een kijkje zou kunnen nemen in mijn kledingkast zou je als snel heel erg veel H&M kledingstukken zien. Ik ben dol op de winkel en al helemaal sinds een aantal jaar geleden de Divided-lijn uit kwam. Na m'n examens vond ik dat ik mezelf best wel eens mocht verwennen met nieuwe kleding en met veel plezier bestelde ik dan ook een aantal dingen uit de H&M webshop.

woensdag 21 mei 2014

Review: Maybelline Color Tattoos van Big Bazar | Metallic Pomegranate &Always Green


Wat review ik ontzettend veel oogmake-up de laatste tijd zeg! Ik ben nogal enthousiast geworden met het kopen van oogschaduws nu mijn ogen weer helemaal hersteld zijn. Daar kwam mijn reisje naar Berlijn nog eens bovenop. Deze Color Tattoos van Maybelline komen uit mijn eigen buurt, namelijk uit de nieuwe Big Bazar een aantal kilometers verderop. Budget zijn ze dus gelukkig wel. 

dinsdag 20 mei 2014

Budget topper | L'oréal nagellak


L'oréal en budget gaan meestal niet hand in hand. Gelukkig hebben we daarvoor de Big Bazar en kunnen we allemaal genieten van wat 'duurdere' merken voor een lage prijs. Bij mijn shop-avontuur in de nieuwe Big Bazar hier in de buurt sloeg ik heel wat in, waaronder deze twee prachtige lakken van L'oréal.

maandag 19 mei 2014

Review: P2 lipsticks | Street Market en Lovestory


Tijdens mijn tripje naar Berlijn kon ik de DM-drogist niet overslaan. Eerder liet ik twee nagellakjes van het merk zien die een vriendin meenam uit Duitsland en wat ik toen concludeerde was dat P2 goedkoop is en van fantastische kwaliteit. Vandaag laat ik je twee lipsticks van het Duitse merk zien en wie weet ben ik wel even enthousiast als bij de nagellakjes.

zaterdag 17 mei 2014

Review: MAC oogschaduws | Steamy en Cranberry


Dit is een spannend moment. Waarom? Omdat ik mijn eerste aankopen bij MAC heb gedaan en ik je nu laat weten wat ik van mijn twee nieuwe oogschaduws vind. Word ik net zo enthousiast van het merk als andere bloggers?

vrijdag 16 mei 2014

#13 Stash Flash Friday | Action MAX & MORE 2 in 1 eyeshadow smokey duo sticks


Het is elke week weer even graaien in mijn stash naar iets voor een Stash Flash Friday, maar van deze 2 in 1 eyeshadow smokey duo sticks heb ik er zoveel dat ze eigenlijk niet te missen zijn. Ik ga jullie van deze sticks van Action vandaag alle swatches laten zien, so be prepared!

donderdag 15 mei 2014

Filmpje: Shoplog Berlijn


Het afgelopen weekend bracht ik met mijn lieve vriendje door in Berlijn. Daar heb ik natuurlijk wel even geshopt. Daarom hier een shoplog!

woensdag 14 mei 2014

#4 It's all about the music


Jeetje, het is inmiddels alweer een maand geleden dat de laatste 'it's all about the music' online kwam. Hoog tijd dus om weer eens een bericht te maken over mijn favorieten van de afgelopen maand. Het zal je waarschijnlijk niet verrassen dat er weer een aantal artiesten voorbij komen die ook al in de vorige artikelen zaten, toch heb ik wel wat vernieuwing proberen te brengen.

dinsdag 13 mei 2014

Big Bazar | Pink Tease lipstick


Een aantal weken terug is hier in de buurt een Big Bazar geopend, eindelijk! Nu moet ik mijzelf er wel iedere keer ervan weerhouden na school erheen te gaan, maar als ik ga neem ik meteen heel veel mee. Zo ook afgelopen keer deze twee Pink Tease lipsticks. Benieuwd naar mijn ervaringen? Lees dan verder!

maandag 12 mei 2014

Personal | Examens, stress en afleidingVandaag is het zover! Mijn examens zijn begonnen. Waarschijnlijk ben ik op het moment dat dit artikel online komt net klaar met m'n allereerste examen. Het heeft veel stress opgeleverd de afgelopen weken, maar ik hoop dat het het achteraf allemaal waard is.

zondag 11 mei 2014

Review: Sleek Garden of Eden palette


Van het merk Sleek zag je eerder al twee palettes en vandaag is het Garden of Eden palette aan de beurt. Andere bloggers waren er minder tevreden over, maar ik laat vandaag mijn mening horen over deze veelbelovende groene en bruine oogschaduws.

zaterdag 10 mei 2014

Opgemaakt | april 2014


Dit is alweer het zoveelste opgemaakt artikel, maar, wel de laatste keer dat je het in deze vorm zal zien. Doordat Evi en ik nu samen bloggen willen wij ook meer video's gaan maken en een video met opgemaakt artikelen staat dan ook op onze planning. Toch hoop ik dat jullie nog kunnen genieten van deze laatste: 'opgemaakt' in artikelvorm!

vrijdag 9 mei 2014

#12 Stash Flash Friday | Oogmousses


Ze zijn er in veel verschillende kleuren, van veel verschillende merken en zijn multifunctioneel: oogmousses. Ik zal er vandaag drie uit mijn stash laten zien en ik zal je vertellen hoe je ze kunt gebruiken.

donderdag 8 mei 2014

Review: Het enige echte kleurboek voor volwassenen


Ontspannen is iets wat ik veel vaker moet doen. Vandaag laat ik jullie iets zien wat daar perfect op aansluit. Het enige echte kleurboek voor volwassenen zagen jullie al op mijn verjaardagswishlist, maar niet in mijn kadootjes video. Het is dus een laat verjaardagskado waar ik jullie kennis mee ga laten maken.

woensdag 7 mei 2014

Big Bazar | W7 quattro eye shadow palette


W7, een merk dat steeds bekender wordt door het 'In The Buff' palette. Het palette zou een dupe zijn van het Naked2 palette van Urban Decay. Nu heb ik zelf het 'In The Buff' palette niet in bezit, maar de goede reviews over de pigmentatie ervan zijn ook mij niet ontgaan. Dit was dan ook voor mij de reden om een kleiner palette mee te nemen van W7 bij de Big Bazar.

dinsdag 6 mei 2014

Filmpje: Likes en dislikes april 2014


In onze eerste video samen laten wij onze favoriete, maar ook onze minder favoriete producten van de maand april zien.

zaterdag 3 mei 2014

Victoria's Secret fragrance mist van Etos | Love Spell


Het ging al een tijdje in de rondte dat Victoria's Secret fragrance mists verkrijgbaar zouden zijn bij Etos en uiteindelijk spotte ik ze, bij de Etos bij het Rembrandtplein in Amsterdam. Ik had keuze uit twee soorten en kon deze écht niet laten liggen.

vrijdag 2 mei 2014

#11 Stash Flash Friday | Catrice: Luxury Lacquers


Ze zijn inmiddels alweer een tijdje de winkels uit, maar deze limited edition van Catrice is nog in vele 'eurobakken' te vinden. Dit is dan ook een van de redenen dat ik ze graag aan jullie wil showen. Een andere reden is dat deze lakken té mooi zijn om niet te laten zien, ik wilde er graag foto's van maken omdat ze erg prettig zijn.

donderdag 1 mei 2014

Review: MeMeMe Eye Inspire Quad Baked Eyeshadow - Fire Eyes


Wat wilde ik deze graag hebben. Ik ben nu weer helemaal terug met het dragen van oogmake-up en deze was op de website van The Make-Up Spot een aantal euro afgeprijsd. Hét moment om de Fire Eyes Quad van MeMeMe aan te schaffen.