zondag 29 juni 2014

Max & More blue/brown/green/nude/smokey eyes en blue eyeshadow palette


Bereid jezelf voor op een lang artikel, want vandaag maak je kennis met alle zes oogschaduw palettes van Max & More make-up. Ze liggen pas een weekje in de winkel en trokken meteen onze aandacht. We zijn wel eens eerder door cosmetica van het merk verrast, dus wie weet nu opnieuw.

vrijdag 27 juni 2014

#17 Stash Flash Friday | Favoriete armbanden


In de SFF van vandaag stappen we even af van de make-up en verzorging en richten we ons iets meer op fashion. Accessoires eigenlijk, namelijk armbanden. Ik laat deze week mijn drie favoriete armbanden zien en misschien kun je er wel wat mee. Waar haal je leuke armbanden vandaan?

donderdag 26 juni 2014

Filmpje: Game- en beautyquiz met Rick (Serpentgameplay)


Ik nam een video op met Rick van SerpentGameplay! Klik hier als je onze video niet kunt zien en klik hier voor de video van mij en Rick op zijn kanaal.

woensdag 25 juni 2014

#1 Lovely Lacquers | Hageltjes en fimo bloemetjes


Om de naam van onze blog een beetje eer te geven introduceren wij een nieuwe categorie, namelijk, Lovely Lacquers. We hebben allebei een (eigenlijk iets te) grote nagellakstash en dragen dan ook veel verschillende combi's, nail-arts en kleurtjes. Omdat we het een leuk idee vonden om dit te delen, bedachten we deze categorie. Je zult veel voorbij zien komen: van nail-arts tot rare combinaties, of gewoon kleurtjes. De meest bijzondere of leuke zetten wij voor jullie op de foto en misschien zit er wel een lak bij die jouw hartje sneller laat kloppen.

dinsdag 24 juni 2014

Balea douchegel en body lotion | Melon Tango


Het duurt bij mij eventjes voordat ik doucheproducten test. Ik heb met mezelf afgesproken ook eens wat dingen op te maken. Bij de scrub met watermeloen die bijna op was, paste heel goed dit setje van body lotion en douchegel met watermeloen. Nu kan ik daar jullie mijn mening over geven.

maandag 23 juni 2014

Personal update: geslaagd, dit vieren en weer door


Na al het zwoegen en zweten is het dan toch gelukt, IK BEN GESLAAGD! Eindelijk af van die vervelende middelbare school, het volgen van vakken waarbij je je constant af vraagt 'wat heb ik hier later aan?' en nooit meer een uur hoeven te fietsen naar school. Mijn middelbareschooltijd kan ik eindelijk achter mij laten en mij gaan focussen op de toekomst.

zondag 22 juni 2014

Battle: Instant noodles van Xenos | Chicken flavour


Naar mijn mening zijn noedels het allerbeste 4-uurtje. Niet ongezond, heel makkelijk en helemaal niet duur. Bij Xenos hebben ze ontzettend veel soorten. Ik nam drie bekertjes mee en zet ze tegen elkaar op. Welke is de lekkerste?

vrijdag 20 juni 2014

#15 Stash Flash Friday | Sleek I-Divine Ultra Matts V2 palette


Het Ultra Matts V2 palette is het allereerste palette van Sleek dat ik had. Nooit heb ik er een review over geschreven. Stash Show Sunday is de perfecte gelegenheid om dit goed te maken. 

woensdag 18 juni 2014

Filmpje: The Nom Nom Nom TagBeau van LundiCongelati tagde ons met de Nom Nom Nom tag, dus deze namen wij over.

maandag 16 juni 2014

Kiko eyeshadow en water eyeshadows | 108, 213, 218


Eindelijk laat ik ze aan jullie zien: de oogschaduws van Kiko die ik kocht in Berlijn. Ze kleuren op de bovenstaande foto niet zo goed bij elkaar, maar het zijn apart echt prachtige kleurtjes, die ik graag wilde toevoegen aan mijn stash. Zijn het ook echte pareltjes in gebruik?

zondag 15 juni 2014

Ooglooks van de week


Aangezien ik al een van de twee weken gewacht heb op de cijfers van mijn opdrachten en tentamens, had ik een hele week zat tijd om foto's te maken voor mijn blog. Ik liet weten dat ik meer ooglooks wilde gaan plaatsen en heb dus de afgelopen week elke dag een foto gemaakt van mijn ooglook. Deze waren geschikt voor verschillende gelegenheden. Veel kijkplezier!

zaterdag 14 juni 2014

Fruchtexplosion geurkaars van bellakerzen


Daar heb je haar weer met haar geurkaarsen... Jep! Maar de kaars die ik pas geleden kocht heeft iets extra's. Er zit een verrassing in verstopt. Als je benieuwd bent naar die verrassing, zul je dus gewoon even verder moeten lezen.

vrijdag 13 juni 2014

#14 Stash Flash Friday | Body Butters


Zacht, romig, stevig of dik. Waar hebben we het over? Inderdaad, body butters! Ze komen in alle geuren, kleuren en maten, maar we hebben nooit echt iets hierover geschreven. Hoog tijd dus om dat te doen, deze keer in een stash flash. Het was niet moeilijk deze keer om een keuze te maken, want onze favorieten konden we er meteen uithalen om aan jullie te laten zien.

donderdag 12 juni 2014

Filmpje: Opgemaakt mei 2014In deze video zien jullie onze opgemaakte producten van de maand mei!

woensdag 11 juni 2014

The Body Shop | mini's


De keren dat ik bij the Body Shop ben geweest zijn op twee handen te tellen, maar verder dan een beetje geur opsnuiven en producten testen kwam ik nooit. Hoog tijd dus ook om maar eens iets te kopen zodra ik er binnenloop, bedacht ik mij toen ik the Body Shop in Arnhem binnen wandelde. Ik zag heel veel fijne producten staan, maar begon om rustig te beginnen met drie mini's.

dinsdag 10 juni 2014

Fruit in the spotlight #2 | MangoVandaag zet ik weer een fruitsoort in de spotlight. Ik denk dat deze voor Ilona en mij echt op nummer één staat: mango. Ik zet alle producten met mangogeur die ik in mijn bezit heb, op een rijtje.

maandag 9 juni 2014

Primark | Nepnagels


Nepnagels, ik was er nooit zo van, totdat ik deze schattige setjes tegenkwam bij de Primark. Ik wilde ze erg graag proberen en zo nepnagels een kans geven. De laatste tijd lijken m'n nagels steeds korter te breken en nepnagels verdoezelen dat probleem meteen.

zondag 8 juni 2014

#NOTD Miss Sporty Clubbing Colours | 471


Omdat de maand juni aanbrak, mocht ik weer een leuk nagellakje voor mezelf uitzoeken. Deze stond al een tijdje op mijn verlanglijstje, want dit was een kleur die ik zocht. Dit nieuwe lakje van Miss Sporty staat vandaag in de spotlights: 471.

zaterdag 7 juni 2014

Filmpje: My daily make-up routine


Wil je zien hoe ik dagelijks mijn make-up doe? Kijk dan deze nieuwe video op ons kanaal!

donderdag 5 juni 2014

Sleek | Limited Edition: I-Divine Circus palette


Vorige week verklapte ik al dat m'n verzameldrang voor Sleek palettes aan het groeien was en diezelfde dag bestelde ik mijn derde palette. Het palette was ik al vaker online tegen gekomen, maar trok niet mijn complete aandacht. Het prijskaartje van €5 deed dat wel en ik bestelde dan ook meteen het palette online.

dinsdag 3 juni 2014

#5 It's all about the music


Nummer 5 alweer! Deze keer muziek waarvan je misschien niet zou verwachten dat ik er naar luisterde, maar toch zeker wel doe. Ik luister niet naar één soort genre, maar wil qua muziek graag alles ontdekken en kunnen luisteren. Ik zal niet snel iets stom vinden en creativiteit bij een muzikant of band is voor mij geen enkel probleem. Als het fijn klinkt luister ik er naar en dan hoeft het voor mij niet meteen 'goede' muziek te zijn. In dit artikel zal je dan misschien ook een aantal nummers tegenkomen waarbij je denkt: 'huh? vindt ze dat nou écht goede muziek?'. Mijn antwoord daarop is simpel, het hoeft niet goed te zijn om leuk te zijn.

zondag 1 juni 2014

Essence | colour & go nail polish


Ik zou minder nagellak kopen, maar zoals jullie inmiddels weten zijn nagellakschappen bij mij nooit zeker van een graai in de collectie. Bij Essence zag ik twee kleurtjes die mij aanspraken omdat ze net even 'anders' waren en ik nam ze dan ook maar meteen me om te testen en toe te voegen aan mijn stash.