donderdag 31 juli 2014

Daisy by Marc Jacobs | Review


Nu ik al mijn werkdagen achter de rug heb en eindelijk ook vakantie kan vieren, vond ik dat ik mezelf wel kon belonen en verwennen door iets te kopen wat ik al een heel tijdje wilde hebben. Het is er nu dan toch eindelijk van gekomen dit luchtje te kopen: Daisy van Marc Jacobs.

maandag 28 juli 2014

Fruit in the Spotlight #3 | Mandarijn en Sinaasappel


Het heeft me verbaasd, maar er zijn echt nog heel wat fruitsoorten waarover ik een artikel kan schrijven waarin ik een vrucht in de spotlight zet. Vandaag combineer ik er twee, omdat ze vaak samen worden gebruikt en ook redelijk op elkaar lijken. Van producten met mandarijn- en sinaasappelgeur had ik namelijk nog heel wat mooie producten liggen.

zaterdag 26 juli 2014

H&M blusher | Spring Flower


Ik val niet snel alleen voor de verpakking, maar bij deze blush van H&M gaf het prachtige bloemenpatroon wel snel de doorslag. Voor een lage prijs en zomerse kleurtjes vroeg ik me uiteraard af of de kwaliteit net zo mooi zou zijn. 

donderdag 24 juli 2014

Rituals | foaming shower gel sensation


Het zal jullie allemaal niet ontgaan zijn dat er overal in Nederland weer sale is. Schreeuwende teksten op raamposters en fikse kortingen op allerlei producten. Sale is voor mij altijd de uitgelezen kans om producten te kopen die ik normaal niet koop, vanwege de prijs, of omdat ik niet bekend ben met de kwaliteit van het product. Toen ik bij Rituals in de sale wat producten zag staan, besloot ik dan ook dat het maar eens tijd werd om gebruik te maken van de afprijzing en hiermee mijn eerste product van Rituals in te slaan.

dinsdag 22 juli 2014

Filmpje: Perfect Palette TagDe langste video tot nu toe is deze: de Perfect Palette Tag. Veel kijkplezier! Klik hier als je de video niet kunt zien.

Links:
Ebay eyeshadow palette
Action eyeshadow palettes

zondag 20 juli 2014

Sample reviews #1


Welkom bij de introductie van weer een nieuw item: Sample reviews. Je leest in dit item mijn eerste indruk van een aantal samples. Ik zou deze in een bepaalde categorie kunnen doen, maar in het eerste artikel doe ik dat nog niet.

zaterdag 19 juli 2014

Beauty UK | A hint of pink...


Van 'a touch of gold' naar 'a hint of pink'. Ik hoef je denk ik niet meer te vertellen met welke kleur ik vandaag een aantal producten heb geselecteerd. Roze staat vandaag centraal, maar niet het zoete roze waar je waarschijnlijk als eerste aan denkt. Ik bestelde een aantal weken terug twee producten van Beauty UK met een oudroze tintje en deze ga ik jullie vandaag laten zien.

vrijdag 18 juli 2014

#18 Stash Flash Friday | Favoriete ringen


Nadat ik in de vorige SFF mijn favoriete armbanden liet zien, ga ik nu ook mijn favoriete ringen tonen. De ring is een accessoire die nét die extra touch kan geven aan een outfit en ik wil dan ook graag mijn pareltjes laten zien.

donderdag 17 juli 2014

Drie Catrice producten die verdwijnen


Omdat er in augustus nieuwe producten van Catrice in de schappen zullen komen, moet daar natuurlijk wel plek voor zijn. Er moeten wat producten uit de schappen worden gehaald. Verdwijnen (zie titel) klinkt misschien heel tragisch, maar dat is het absoluut niet. Op de producten die uit het assortiment verdwijnen, krijg je nu namelijk 50% korting!

woensdag 16 juli 2014

Interieur ideeën | Mijn eigen appartementje inrichten


Over interieur is nog weinig verschenen op WFOP. Toch ben ik er de laatste tijd veel mee bezig, omdat ik volgende maand op mezelf ga wonen. Ik mag mijn eigen appartementje inrichten en ik denk dat het leuk is als jullie daarbij met me mee kijken!

dinsdag 15 juli 2014

Barry M, Primark, Zoeva | A touch of gold...


Goud, dat was de kleur waar ik qua oogschaduw nog naar op zoek was. Goud of in ieder geval een tint hiervan, want dé perfecte goud is bijna onmogelijk om te vinden. Afgelopen tijd heb ik goed rond gezocht en een aantal producten gevonden die al aardig in de buurt komen. In dit artikel zal ik 3 oogschaduws laten zien die allemaal een vleugje goud bevatten.zondag 13 juli 2014

Rituals Ancient Beauty kadoverpakking | Ayurveda lijn


Jullie weten al dat het een heel tijdje kan duren voordat ik een verzorgingsproduct volledig getest heb. Deze verpakking heb ik dan ook al een aantal maanden in huis, maar nu heb ik 'm dan echt helemaal voor jullie getest. Het zijn de producten van de Ayurveda lijn van Rituals, een merk waar nog nooit een artikel over is verschenen op onze blog. Spannend!

donderdag 10 juli 2014

Filmpje: Opgemaakt in juni 2014We hebben weer een lange video voor jullie met onze opgemaakte producten van de afgelopen maand. Deze week even geen HD, sorry daarvoor. Mijn (Evi) laptop werd gerepareerd en ik moest dus even een ander videoprogramma gebruiken. Voor alsnog veel kijkplezier. Klik hier als je de video niet kunt zien.

woensdag 9 juli 2014

Een artikel gewijd aan wax melts


Toen ik een waxbrander van Action in mijn bezit kreeg, was dat mijn allereerste ervaring met wax tarts of wax melts. Sindsdien ben ik ze steeds meer gaan gebruiken en ben ik ook steeds meer dingen gaan ontdekken over deze producten. Ik zal al mijn tips en trucs met jullie delen.

dinsdag 8 juli 2014

The Body Shop | Early-Harvest Raspberry


The Body Shop heeft uitverkoop en toen ik voor m'n opleiding in Utrecht was ging ik dan ook meteen even kijken of ik wat leuke producten kon vinden. Ik nam verschillende producten mee, maar dit zijn de twee die ik graag met jullie deel. Over mijn eerste TBS aankopen was ik erg tevreden en ik was benieuwd of deze producten net zo fijn waren.

maandag 7 juli 2014

Fototutorial ooglook Golden Orange


We zijn door naar de halve finale van het WK! Toen ik gisteren met wat vrienden de wedstrijd ging kijken, wilde ik wel iets van oranje in mijn look laten terugkomen. Ik maakte deze look en deel 'm graag met jullie. Dan kunnen jullie deze misschien namaken aanstaande woensdag!

zaterdag 5 juli 2014

Action test | Aloë Vera Juice en Invisibobble dupe


Wéér die Action? Jep, want we zijn iedere keer weer enthousiast en op zoek naar dingen om voor jullie uit te proberen. Vandaag twee producten die niets met elkaar te maken hebben, maar wel beide lekker goedkoop zijn: haarelastiekjes en het welbekende Aloë Vera water.

donderdag 3 juli 2014

Filmpje: Zomerse look met ombre lippen tutorialVandaag een tutorial voor een zomerse look met ombre lippen. Ombre lippen was iets wat ik meerdere malen op internet spotte en ook graag zelf een keer wilde uitproberen. Klik hier als je de video niet kunt zien. Veel kijk plezier!

woensdag 2 juli 2014

#6 It's all about the music


Weer een mijlpaal op het gebied van duobloggen: de eerste 'It's all about the music' van ons samen! Het heeft even geduurd, maar nu kunnen jullie dan ook eindelijk zien wat voor muziek Evi graag luistert. Nog een voordeel aan dit bericht met z'n tweeën maken, een extra nummer! In plaats van 5, nu 6 liedjes, per persoon laten we namelijk drie nummers zien. Enjoy!