zaterdag 30 augustus 2014

Primark | Geurkaarsen


Mijn kaarsen zonder geur zijn op en dat betekent dat ik van mezelf eindelijk mag beginnen met het opbranden van de kaarsen die wél een lekker geurtje afgeven. Ik had al een hoop op voorraad, maar toen ik bij de Primark kwam kon ik het weer niet laten om wat kaarsjes mee te nemen.

vrijdag 29 augustus 2014

Fototutorial ooglook Vintage Romance


Mijn ooglooks worden op WFOP altijd goed ontvangen en ik vond het weer eens tijd voor een fototutorial ervan op onze blog.  Nee, we worden niet gesponsord, maar vandaag staat Sleek weer op het programma. Ik laat jullie een ooglook zien met het Vintage Romance palette en gaf deze dezelfde naam. 

donderdag 28 augustus 2014

#2 Lovely Lacquers


Eigenlijk is het veel te lang geleden dat er een Lovely Lacquers geplaatst is, maar hier is dan toch eindelijk weer een bericht met nagellak! Ik, Ilona, heb in de vakantie weer wat geprobeerd te 'experimenteren' met verschillende glitters en stickers en het resultaat wil ik graag aan jullie laten zien.

woensdag 27 augustus 2014

Interieur ideeën | Inrichten slaapkamer & bijna verhuizen


Omdat ik jullie beloofde op de hoogte te houden van het inrichten van mijn appartementje is hier een vervolg op mijn vorige artikel over interieur ideeën. Het is namelijk bijna tijd om te verhuizen en ik ben er dus al bijna over uit hoe alles er uit gaat zien. Ik deel het vandaag met je.

maandag 25 augustus 2014

#1 Last seen


Ietwat vertraagd, maar hier is hij dan, de aller allereerste 'last seen'. In deze categorie zullen we af en toe samen, soms om en om, laten zien welke films, series of docu's we hebben gezien en hoe onze mening hierover was. Naast muziek willen we meer laten zien en deze nieuwe categorie is hier een goed begin van.

zondag 24 augustus 2014

Mijn geurkaarsen #5


Het duurde even, maar hier is dan eindelijk een nieuw 'Mijn geurkaarsen' artikel. Het doel was mijn bak geurkaarsen eerst wat te legen, maar toen we een bezoekje brachten aan Ikea kon ik toch echt niet alle geurkaarsen weigeren. Kortom, mijn geurkaarsenstash is weer wat aangevuld en dit wil ik natuurlijk graag met jullie delen.

donderdag 21 augustus 2014

Veranderingen op WFOP


Veranderingen? Alweer? Eerst hadden we de veranderende lay-out, daarna het nieuws dat we samen gingen bloggen. Op dat punt gaat het goed, maar dat zorgt er ook voor dat we steeds meer nieuwe ideeën krijgen en steeds meer willen publiceren. Er gaat niet veel veranderen, maar we willen er toch even over berichten.

woensdag 20 augustus 2014

Sample reviews #2 | Yves Rocher


Toen ik ooit een gratis lidmaatschap had aangevraagd bij Yves Rocher, kreeg ik allerlei samples van het merk opgestuurd. Het werd tijd dat ik hier eens iets mee ging doen. Daarom weer een samples reviews post met mijn eerste indruk van de samples van Yves Rocher.

zondag 17 augustus 2014

Alverde 3in1 Reinigingsschuim met limoen en appel


Als ik in een winkel bent als DM, een winkel met over het algemeen laag geprijsde merken, wil ik nog wel eens iets meenemen om uit te testen. Deze fles met Alverde 3in1 reinigingsschuim zag er interessant uit en ik nam 'm dus uit Duitsland mee naar huis. Voor alle late vakantiegangers en Nederlandse inwoners dicht bij de grens zou dit misschien wel een aanrader kunnen zijn op het gebied van huidverzorging.

zaterdag 16 augustus 2014

Kruidvat | body lotion


Body lotions van de Kruidvat waren mij tot voor kort nog nooit opgevallen. Ik wist niet af van het bestaan en was dus ook niet bewust ernaar op zoek. Toen ik een aantal weken geleden op mijn voordeelkaart een actie kon activeren van body lotion deed ik dat dan ook meteen, ik was toch erg nieuwsgierig naar wat Kruidvat te bieden had.

vrijdag 15 augustus 2014

#20 Stash Flash Friday | Low-budget luchtjes


Luchtjes zijn producten waar we niet vaak over schrijven, maar waar we misschien wel vaker over moeten schrijven. We hebben allebei een behoorlijke parfum stash en die stash mag gezien worden. Daarom in deze stash flash een dubbele review van twee parfums die we kort geleden hebben aangeschaft. Ben jij net zo enthousiast als wij?

woensdag 13 augustus 2014

OOTD: My New Red Skater Skirt


Net als de vorige draait dit OOTD artikel om en nieuw item en draag ik weer een skater skirt. In feite, het nieuwe item is de skater skirt. Ik laat jullie vandaag namelijk zien hoe ik mijn nieuwe rode rok zal gaan combineren.

dinsdag 12 augustus 2014

Opgemaakt juli 2014


We zaten even in de stress, want hoe gingen we een opgemaakt video op tijd af hebben terwijl Evi op vakantie ging (met de goede camera) en ik, Ilona, achterbleef met een slechte filmcamera, maar veel opgemaakte producten? We wilden het artikel graag samen maken, maar dat ging echt niet en daarom is de opgemaakt van juli weer eventjes te zien in de oude setting, artikelvorm!

zaterdag 9 augustus 2014

Catrice najaar 2014: Million Brilliance Luxury Lacquers | 03 & 05


Twee nagellakjes die jullie misschien nog niet in de Nederlandse Catrice schappen hebben zien liggen, zijn waarschijnlijk de twee potjes waar ik vandaag over schrijf. Een limited edition van een tijdje geleden bevatte de Luxury Lacquers, maar nu komen er dus ook een aantal varianten hierop in het vaste assortiment.

donderdag 7 augustus 2014

Filmpje: Shoplog EssenVanuit ons vakantiehuis in Limburg reden we, mijn ouders, zusje, vriend en ik, naar Essen om te shoppen. Vandaag laat ik mijn aankopen aan jullie zien. Klik hier als je de video niet kunt zien. 

De vossentas kun je hier vinden, of zelf zoeken op Ebay op "fox bag".

woensdag 6 augustus 2014

#7 It's all about the music


Nummer zeven, here it is! Een nieuwe 'It's all about the music' met ook veel nieuwe muziek. Alle stijlen zal je voorbij zien komen, pop, rock, indie, noem maar op. We vinden het heel leuk om weer een divers bericht te laten zien en hopen dat er voor jullie ook iets bij zit.

dinsdag 5 augustus 2014

Beauty UK Eyeshadow Palette | No. 1 Pastels


Eventjes twijfelde ik of ik dit palette wel moest aanschaffen.. maar 5 euro voor 10 kleurtjes, dat is natuurlijk geen geld. Ik was niet bekend met oogschaduw van het merk en voor mij dus een goede reden om het product te kopen en te testen.

vrijdag 1 augustus 2014

#19 Stash Flash Friday | Essence 3D eyeshadow


"Hey, Ilona, jij ook weer hier!" Ja lieve lezers, het duurde even, maar na weken is er dan toch eindelijk weer een stash flash waarin ik een aantal van mijn producten kan laten zien. Ik werk nog steeds veel, maar wist toch tijd vrij te maken voor het bloggen. Ik kan jullie vertellen dat ik het enorm gemist heb en ik wil komende weken zeker weer meer gaan plaatsen. In deze stash flash laat ik jullie 4 mono's zien van Essence 3D eyeshadow. Deze verdwijnen uit de collectie en zijn nu met 50% korting te koop.