zaterdag 29 november 2014

Saffron | Simply Nude Box palette


Ik hoop dat jullie na gisteren nog niet klaar zijn met oogschaduw, want vandaag laat ik jullie een palette zien met wel twaalf kleuren. Het zal je waarschijnlijk niet verrassen om te horen dat Ilona en ik weer een bezoek brachten aan de Big Bazar. Het resulteerde in samen een vol mandje, waar onder andere dit product in zat voor ons allebei.

vrijdag 28 november 2014

Primark | P.S. Love eyeshadow


Mijn geliefde Primark in Zaandam heeft een aantal weken terug nieuwe producten aan de collectie toegevoegd en deze twee oogschaduws leken mij samen een perfecte combinatie. Ik kon ze niet laten liggen en stopte ze in mijn overvolle tas, die twee kleine mono's... die kunnen er altijd wel bij.

woensdag 26 november 2014

Lipstick combo review | Essence Matt Wanted! & Maybelline Red Rays


Bij het indelen van mijn nieuwe make-upkast kwam ik erachter hoe de verhouding in mijn stash was tussen rode en roze lipstick. Van rode lipsticks heb ik naar mijn mening eigenlijk heel weinig. Dit was voor mijzelf een goede reden om er twee te kopen, waaronder eentje van Essence. En wederom was er weer een kortingsactie die mij over de streep trok om er ook een van Maybelline te kopen. Daarom vandaag een review van een rood duo.

maandag 24 november 2014

Filmpje: Likes en dislikes november 2014



We hebben de afgelopen tijd weer wat likes en dislikes verzameld en laten deze vandaag aan jullie zien in een video. Veel kijkplezier! Klik hier als je de video niet kunt zien.

zaterdag 22 november 2014

#10 It's all about the music


"Welkom in de feesttent..." Tijd voor een feestje, want dit is alweer onze tiende 'It's all about'. Evi doet deze keer ook weer mee, dus dubbel feest. De afgelopen weken zijn er weer veel nieuwe albums en singles uitgekomen en onze favorieten laten we je weer zien en horen.

vrijdag 21 november 2014

HEMA | shower foam


Shower foams worden steeds populairder en naast de duurdere merken komen nu ook veel budgetmerken met een foam. De Hema heeft inmiddels ook al een aantal geuren aan het assortiment toegevoegd en ik nam er twee mee om te testen.

donderdag 20 november 2014

Primark Christmas geurkaarsen


Je kent het wel, voor de gezelligheid met een vriendin mee gaan naar de winkel, maar dan zelf toch ook nog wat dingen meenemen. Dat gebeurde vorige week bij de Primark. De kerstcollectie ligt daar op dit moment in de schappen en daar zeg ik geen nee tegen. Tegen geurkaarsen zeg ik in het algemeen al niet zo vaak nee. Dit zal namelijk toch altijd mijn nummer één verslaving blijven.

woensdag 19 november 2014

TAG | All About Autumn


Na een aantal tags in de vorm van een video is het weer eens tijd voor een artikel. Het is al een tijdje herfst en bij twee van onze favoriete bloggers, Vera en Teske, zagen we de 'All About Autumn' tag voorbij komen. Wat is bijvoorbeeld onze favoriete kaars in de herfst? Met welke accessoires gaan wij de deur uit? Dat zullen we jullie allemaal laten zien in deze tag!

maandag 17 november 2014

Filmpje: First Impression Hema make-up box voor de feestdagen



Hoi lieve mensen, laat even weten wat je van deze first impression video vindt! Het is namelijk de eerste en door de volle box is hij een ietsiepietsie beetje lang geworden. Veel kijkplezier :) Klik hier als je de video niet kunt zien en klik op lees meer als je meer wilt weten over de prijs.

vrijdag 14 november 2014

The Body Shop | Tea Tree Skin Clearing Foaming Cleanser


Laten we eerlijk zijn, de kortingsacties bij The Body Shop zijn onweerstaanbaar. Zo mocht ik een tijdje terug drie producten voor de halve prijs meenemen. Aangezien ik heel tevreden ben over de Tea Tree oil, werd het tijd ook iets anders van de lijn te proberen. Zie hier: de Tea Tree skin clearing foaming cleanser. 

woensdag 12 november 2014

Anatomicals | Peach Party


Eigenlijk koop ik nooit zelf mijn shampoo, ik woon nog thuis en als mijn moeder het dan toch koopt... Toch liet ik mij verleiden bij Boozyshop tot het kopen van deze Anatomicals Peach shampoo, want een shampoo met perzikgeur, wie wil dat nou niet?

dinsdag 11 november 2014

Opgemaakt | Oktober 2014


Deze keer weer een opgemaakt in artikelvorm, want afgelopen maand heb ik (Ilona) mij schandalig gedragen wat betreft het opmaken van producten. Zó schandalig zelfs dat Evi en ik besloten om het maar weer eens op deze manier te doen, Evi in de video erbij laten zitten voor spek en bonen terwijl ik vertel hoe ik 16 geurkaarsen op heb gemaakt is namelijk niet de meest eerlijke manier...

maandag 10 november 2014

Filmpje: Mijn make-up stash (Evi)



Het was al weer een tijdje geleden, dus onze blog vroeg weer om een video. Ik praat in deze video snel, want graag wil ik in een korte tijd, maar met veel info mijn make-up stash aan jullie laten zien. Misschien doe ik mijn nagellak en parfum nog eens apart. Veel kijkplezier! Klik hier als je de video niet kunt zien.

donderdag 6 november 2014

Nivea Lip butter | Coconut & Blueberry Blush


Iets meer dan een jaar terug schreef ik al over de lip butter van Nivea. Toen ik in de winkel liep en deze twee nieuwe varianten zag, kon ik het dan ook niet laten om ze mee te nemen. Destijds was ik niet positief, maar ook niet negatief over het product, zou dit na een jaar misschien veranderd zijn?

woensdag 5 november 2014

Forever21 | Kwastenset


De hype van Forever21 heerst al een tijdje en nu er sinds een aantal maanden een filiaal is geopend is de hype in Nederland alleen maar groter geworden. Ik ben inmiddels een aantal keer in het filiaal geweest en nam een aantal dingen mee, waaronder deze kwastenset.

maandag 3 november 2014

Personal | Stage, werken bij Hema, lezen en huisje


Aangezien Ilona het bloggen weer een tijdje van me overnam, leek het me passend even te laten weten wat ik momenteel allemaal doe. Het was weer hoog tijd voor een persoonlijke update.