woensdag 31 december 2014

#4 Lovely Lacquers


De feestdagen zijn (bijna) voorbij, alleen nog oud & nieuw en dan hebben we 2014 weer prachtig afgesloten om te beginnen aan een goed 2015. Heb jij al voornemens gemaakt, of doe je daar niet aan? Evi en ik maakte er wel een paar en eentje daarvan is nog meer bloggen in het komende jaar! We willen vooral onze blognaam eer aan doen en daarom sluiten we dit jaar af met een glitterige Lovely Lacquers. Als je dus nog een last minute NOTD zoekt ben je hier aan het juiste adres.

maandag 29 december 2014

Filmpje: Shoplog Rotterdam (Bath & Bodyworks, H&M, Flying Tiger, en meer)Wat een sale in Rotterdam, Vooral bij H&M. Ik ging er shoppen en bezocht ook de winkel met Bath & Bodyworks producten die ik eerder dit jaar ontdekte. Hier zie je mijn shoplog van die dag. Veel kijkplezier! Klik hier als je de video niet kunt zien.

zondag 28 december 2014

Essence Cream to Powder blush en highlighter


In mijn Essence verrassingspakketje deze feestdagen zat een cream to powder blush en een cream to powder highlighter. Dit waren producten die ik nog nooit had uitgetest en daar was het nu dus tijd voor. Zijn deze ‘nieuwe’ producten een geweldige uitvinding of houd ik het liever bij de gewone poederblushes? Deze vraag ga ik vandaag voor jullie beantwoorden.

vrijdag 26 december 2014

Mijn meest beluisterde muziek | Evi


Ilona en ik vinden het fantastisch om jullie onze favoriete muziek te laten horen. Dat moet inmiddels al duidelijk zijn. Om jullie een nog beter beeld te geven van onze muzikale interesse, gaan wij onze 25 meest afgespeelde nummers in iTunes opsommen. Ik trap deze keer af met mijn top 25.

donderdag 25 december 2014

Ilona | Mijn Kerst top 5


Hele fijne kerst allemaal! De dagen zijn weer aangebroken en daarbij horen natuurlijk heel veel onderdelen die spreken voor kerst. Ik heb van een aantal onderwerpen een top 5 opgesteld en wil deze graag met jullie delen. Zitten er veel overeenkomsten bij of vieren wij kerst compleet anders?

maandag 22 december 2014

Hema | Shimmering Highlighter Stick review


Een productsoort waarbij veel groei in aantal plaatsvond in mijn stash dit jaar, is highlighter. Ook de shimmering highlighter stick van Hema voegde ik toe aan mijn collectie. Zulke sticks kom je niet vaak tegen en ik moest deze daarom echt aan jullie laten zien.

zaterdag 20 december 2014

Onze tips voor de feestdagen


Voor velen van jullie zal het nu kerstvakantie zijn. Wie weet heb je een drukke planning voor de komende twee weken, maar het kan zijn dat je je al mateloos verveelt. Daar weten wij wel wat op. Of daar wisten we wel wat op. Of misschien zoek je gewoon wat feestelijke beauty inspiratie? In dit artikel blikken we terug op artikelen uit 2013 en 2014 waar jij tijdens de feestdagen zeker wel wat aan zal hebben.

vrijdag 19 december 2014

New in: Primark heels


Een tijdje terug kocht ik hele mooie hakken bij de H&M, een soort nep lita's, erg hoog dus! Ik heb ze geprobeerd in te lopen en dit ging niet zonder slag of stoot, daarom wilde ik om te oefenen nog een paar hakken, iets lager, geschikt om bij jurkjes te dragen en hoog, maar niet té zodat ik gewoon kan wennen aan het lopen op hakken. Ik heb overal gezocht, maar nergens kon ik ze vinden, totdat ik weer eens bij de Primark binnenliep...

donderdag 18 december 2014

MAC lipstick review | Kinda Sexy


Het moest er een keer van komen; ik die een MAC lipstick zou aanschaffen. Mijn allereerste MAC lipstick heet Kinda Sexy. Ik wil in dit artikel graag mijn eerste indruk van een lipstick van het merk geven en daarnaast echte MAC-liefhebbers kennis laten maken met dit prachtige kleurtje.

woensdag 17 december 2014

Personal | Moving on, moving out


Jullie hebben het al een aantal keer kunnen lezen tussen een review door, IK BEN VERHUISD! Er waren al een tijdje wat omstandigheden thuis waardoor ik mij niet kon focussen op school en mijn behoefte om op kamers te gaan werd dan ook steeds groter. Ik plaatste een oproep en kreeg meteen reacties… en nu zit ik hier, dit bericht, te typen op m’n eigen kamertje.

dinsdag 16 december 2014

#11 It's all about the music


School, werk, stage, een sociaal leven, het bijhouden van een blog... kortom, heel veel dingen te doen en heel weinig tijd. Dat is wat er de laatste tijd gaande is in ons leven en dat is goed te zien in de muziek die we luisteren. Muziek is de afgelopen weken vooral ontspannend geweest, teksten waarbij je niet hoeft na te denken en fijne beats.

maandag 15 december 2014

Filmpje: de Gewoon Nederlands TagHet was alweer tijd voor een tag! Deze tag heet de Gewoon Nederlands Tag en hierin beantwoorden we vragen voor onze mening over ons kleine landje. Veel kijkplezier! Klik hier als je de video niet kunt zien.

zondag 14 december 2014

Sinful Colors | nail polish


Een tijdje terug kwam ik bij de Kruidvat en eindelijk had ik wat centjes over om wat nieuwe lakjes te kopen. Ik liep de vakken van Catrice en Essence voorbij, maar stopte wel bij Sinful Colors. Ik had nog helemaal geen lakjes van het merk en had er zoveel over gelezen dat ik nieuwsgierig werd. Ik kocht er daarom maar meteen vijf, in totaal verschillende kleuren.

vrijdag 12 december 2014

Personal | Kerst vieren + Essence special!


Waar je ook komt, overal is wel wat van de kerstsfeer te proeven. De straten zijn weer prachtig versierd en we kunnen weer kaarsen branden (ook zonder geur). Ook ik leef enorm naar Kerst toe en ga het zeker uitgebreid vieren. Dit bericht valt onder 'personal', maar daarnaast geef ik je wat tips voor hoe jij Kerst kunt gaan vieren dit jaar.

donderdag 11 december 2014

The Body Shop | Moringa Body Milk


Wat werd ik blij van de tester met moringa body butter die ik kreeg bij mijn aankoop bij The Body Shop. Dit is de eerste puur bloemige geur van een doucheproduct waarvan ik zeg: JA! Verder laat ik alles graag in de winkel liggen. Ik moest en zou van deze geur een product hebben, zodat ik naar bloemen ruik. Het werd de body milk van de lijn en ik laat jullie graag zien hoe dit product is in gebruik.


dinsdag 9 december 2014

Saffron | Chic-Colour Box palette


Daar is het dan, dat langverwachte moment waarop ik het tweede Saffron palette aan jullie zal laten zien. Deze keer is het de Chic-Colour box, een palette met prachtige kleurtjes (want daar had ik er nog niet genoeg van natuurlijk!). Of deze kleurrijke versie net zo goed is als het palette dat Evi liet zien lees je verderop in dit artikel... maar qua uiterlijk is het sowieso een pracht.

maandag 8 december 2014

Filmpje: Hema shoplogVan kerstdecoratie had ik niets in huis, dus ik ging langs bij Hema om inkopen te doen. Als je wil weten wat ik kocht, kijk dan mijn shoplog. Veel kijkplezier! Klik hier als je de video niet kunt zien.

vrijdag 5 december 2014

Sample reviews #6 | L'Oréal, TBS en parfum


Het is niet zo lang geleden dat Ilona de vorige Sample Reviews schreef, maar nu ben ik weer aan de beurt. Ik had nog heel wat samples liggen en die belanden uiteraard weer in een nieuw artikel. In deze is mijn mening nogal wisselend, maar dat zul je vanzelf merken wanneer je het leest.

donderdag 4 december 2014

Sleek | i-Divine Candy


Helaas, helaas, Cynthia (Miss Lipgloss) is gestopt met haar webshop. Ik heb er tientallen keren m'n ogen uitgekeken om wat te bestellen en onder meer mijn Barry M lakjes kwamen uit de shop. Ook de Good Buy Box die Cynthia samenstelde kocht ik. In deze box kreeg ik het i-Divine Candy palette van Sleek, een prachtig palette waarmee je veel kanten uit kan.

woensdag 3 december 2014

Sinterklaas en Kerst wishlist


Eerder dit jaar maakte ik voor mijn verjaardag een artikel met mijn wishlist. Dit vond ik ontzettend leuk om te doen en omdat het bijna Sinterklaas en Kerst is, leek het me een goed moment om er weer een te maken. Daarom laat ik jullie nu mijn verlanglijstje voor de maand december zien en wie weet breng ik jou ook op ideeën.

dinsdag 2 december 2014

Essence | New Love geschenkset


De feestdagen zijn in aantocht en wat past daar nou beter bij dan een leuk cadeautje? Zelf vind ik het vaak lastig om meerdere items bij elkaar te zoeken in hetzelfde thema, maar geschenksets zijn daar de ideale oplossing voor. Ik kwam een leuke set bij Kruidvat tegen en besloot om mezelf maar eens een leuk cadeautje te geven.

maandag 1 december 2014

Filmpje: Opgemaakt november 2014Het is weer zover; we namen een video op waarin we onze opgemaakte producten van de maand laten zien. Veel kijkplezier! Klik hier als je de video niet kunt zien.