zaterdag 14 februari 2015

Personal | Let's start the change


Veranderingen om te groeien zijn altijd nodig en als wij terugkijken op hoe we een jaar geleden aan het bloggen waren is deze verandering zeker te merken. Van het ene logo gingen we naar het andere logo en ook onze lay-out is inmiddels een aantal keer veranderd. In onze artikelen zit ook veel meer verschil vergeleken met een paar maanden terug. Dit is niet het enige dat we anders willen doen, want er zijn nog een aantal punten die we graag veranderd willen zien op World Full of Polish.


Heel erg veel logo's heeft World Full of Polish gehad en ook nu kunnen we niet beloven dat het huidige logo behouden blijft. We zitten er namelijk al een hele lange tijd aan te denken om een eigen logo te laten ontwerpen, maar tot dusver is het daar nog niet van gekomen. We zijn al heel blij met het logo dat we nu hebben, want van veel kinderlijke lettertypes en kleuren zijn we nu eindelijk beland bij iets klassiekers, met een professionele uitstraling.


Veel meer foto's van oude lay-outs heb ik niet kunnen vinden, maar vergeleken met onze vorige lay-out zijn wij al erg blij met de verandering. Ook het bewerken van de kopfoto's krijgt van ons de laatste weken veel meer aandacht en we hopen dan ook dat dat jullie is opgevallen.

Nu denk je waarschijnlijk, leuk zo'n korte terugblik, maar wat gaan jullie nu veranderen op jullie blog? Nou, dat zullen we jullie vertellen. Als eerste willen wij het doel van 7 blogberichten per week (elke dag een bericht) gaan verwezenlijken. Dat we dit nu willen proberen heeft te maken met de volgende planning:
  • Maandag: review
  • Dinsdag: video
  • Woensdag: review
  • Donderdag: DIY, recept, personal, OOTD, NOTD, LOTD, top 5 etc. 
  • Vrijdag: Last seen, All about the music, Lovely Lacquers of My Monthly Cup of Tea
  • Zaterdag: review
  • Zondag: fotodagboek
Je ziet het, minder reviews en meer diversiteit in het soort artikelen. We willen jullie ook wat meer persoonlijke artikelen laten zien omdat wij zelf merken dat we dit erg leuk vinden om te schrijven en omdat de reacties op onze fotoboeken de afgelopen weken erg positief waren. Ook ons youtube kanaal loopt sinds de start steeds beter en daarom houden we de wekelijkse video op de planning. Door onze drukke planningen is er de kans dat er af en toe wat geschoven wordt met de dagen, maar de diversiteit willen we voorlopig graag zo laten.

Wat we binnenkort ook gaan doen en nog helemaal niet hebben gedaan op World Full of Polish, is het starten van een winactie. Lange tijd zat het idee al in ons hoofd, maar een tijdje terug kregen we een aanbod dat ons over de streep trok. We willen jullie gewoon wat vaker verassen met wat leuks en nu onze blog in de afgelopen maanden beter bekeken wordt hebben wij hier ook de mogelijkheid toe.

Ondanks de drukke schema's die Evi en ik hebben met werk, school, bloggen en onze eigen vrije tijd met vrienden en familie, willen wij serieuzer gaan bloggen. We hebben gezien hoe we zelf de afgelopen maanden zijn verbeterd en ook de reacties hierop zijn positief. We vinden het steeds leuker om te schrijven en foto's te maken en de laatste weken hebben we alles op alles gezet om de nieuwe doelen te realiseren.

We gaan hard voor jullie en voor onszelf werken om World Full of Polish een leuke blog te houden met diverse onderwerpen. Wij hopen natuurlijk dat jullie dat ook zo zien en dat jullie hier met veel plezier de artikelen blijven lezen!

Naar welke verandering kijk jij het meeste uit?

No Comments Yet, Leave Yours!