maandag 23 maart 2015

Fotodagboek week 11 & 12 | Ilona


Het is een wat korter dagboek dan dat je normaal gewend bent van mij, maar ik heb de afgelopen weken gewoonweg niet veel foto's gemaakt. Ik ging mijn laatste stageweek in, had een deadline voor mijn presentatie en een verslag over de stage, de supermarkt waar ik werk legde de laatste hand aan de verbouwing en ik ging naar twee concerten in vier dagen. Erg hectisch en dat heb ik goed gemerkt!

zondag 8 maart


Dit was vooral een dag van bijkomen van een hele leuke avond, maar ook een dag waarop ik gewoon weer moest werken. Omdat ik nogal moe was van de avond ervoor had ik geen zin om uitgebreid te ontbijten. Ik ging daarom voor deze cornflakes met Lion. Sinds de supermarkt waar ik werk is uitgebreid hebben we veel nieuwe dingen in het assortiment gekregen en deze cornflakes is er eentje van. Hij smaakt echt heerlijk!

maandag 9 maart


Vandaag ging ik met mijn broertje naar de Lentetuin. Dit is een lokaal evenement waarbij een sporthal wordt omgetoverd tot een bepaald thema waar vervolgens allerlei bollenkwekers hun bloemen kunnen laten zien. Het klinkt misschien wat saai, maar het is altijd een prachtige opzet en je ziet echt dat er veel werk in is gestoken. Dit jaar kwam Willem-Alexander de Lentetuin openen, waar echt een hilarische LuckyTV van is gemaakt. De bloemen waren mooi, maar de LuckyTV is toch wat leuker.

dinsdag 10 maart + woensdag 11 maart

Het afronden van mijn stageopdrachten, dat was het enige waar ik deze dagen mee bezig ben geweest. Mijn laatste week was ingegaan en ik moest en zou de opdrachten op tijd af hebben. Het lukte gelukkig binnen twee dagen, maar echt tijd maken voor foto's heb ik daardoor niet gehad. Het was letterlijk stage, werk, slapen en dat een aantal dagen lang. Ik ben er gelukkig goed vanaf gekomen, behalve wat vermoeidheid ging alles goed.

donderdag 12 maart


Mijn stage liep ten einde en ik had eindelijk wat meer tijd om nog naar een vriendin te gaan die ik erg lang niet gesproken had. Sinds ik ben verhuisd zien we elkaar heel weinig, dus nu ik in de buurt was en ook nog eens vrij had greep ik mijn kans. We kwamen op het geweldige idee om kwarktaart te maken en vol enthousiasme gingen we dan ook aan de slag. Helaas is een taart niet klaar binnen een minuut, dus wachten met een (paar) kopje(s) thee dat zat er zeker in. We keken wat tv, kletsten bij en aten toen de taart goed opgestijfd was een heerlijk stuk.

vrijdag 13 maart

De dag waarop ik mijn stage afrondde en vrijdag de 13e een feit was. Echt alles ging deze dag mis. Het begon in de ochtend op stage al, daar aangekomen zou ik een interview afnemen met een medewerkster van de apotheek en ik moest dat opnemen, maar hoe stom, ik vergat mijn telefoon! Dat was dus racen naar huis en weer terug naar de apotheek. Gelukkig had het geen invloed op mijn eindbeoordeling en interview, want die waren allebei hartstikke goed. Geluk bij een ongeluk zeggen we dan maar...

zaterdag 14 maart


De stageweek was voorbij en dat ging ik vieren! Samen met een vriendin ging ik deze avond uit, we waren al erg lang niet samen uit geweest, dus dat werd een avond waarop we eerst lekker bij elkaar gingen tutten en vervolgens door naar de uitgaanslocatie. Toen ik aan het rondneuzen was tussen haar verzorgingsproducten vond ik deze bus met knetterzeep. Het is zo geweldig! Ken je die snoepjes die gaan knetteren in je mond? Deze zeep doet precies hetzelfde, maar dan in je handen. Ik kon er niet vanaf blijven! Het uitgaan was erg gezellig en ik ging mijn bed in toen de zon weer op kwam. Altijd een teken dat het een goede avond is geweest.

zondag 15 maart

Onze winkel is verbouwd en vandaag was dan eindelijk de opening! Groot feest natuurlijk, we mochten van alles weggeven en er werden heerlijke hapjes uitgedeeld in de winkel. Door alle hectiek rondom de verbouwing en opening heb ik helaas geen foto's kunnen maken.

maandag 16 maart


Een week vol concerten ging deze maandag van start en die trapte ik vandaag af met een concert van Royal Blood in Paradiso. Het was echt geweldig! Een mooie zaal, een toffe band en hele grappige oude mannen die als diehards mee aan het rocken waren. Al een aantal dagen trof ik voorbereidingen,  want wat doe ik aan, hoe ga ik dat doen om vanuit school zonder koffer naar Amsterdam te gaan? Ik moest veel regelen, maar gelukkig kwam alles goed. De dag zelf luisterde ik nog een aantal keer naar het album en toen was ik helemaal klaar voor de show.

dinsdag 17 maart


Terug in Maarssen was het weer tijd voor mijn favoriete bezigheid... boodschappen doen! Waar ik normaal altijd gezonde dingen koop was er toch iets waardoor ik mij niet helemaal kon beheersen. Er ging een zak chips in m'n mandje, een bakje met kaasvlinders, een aantal zakken drop... oeps! Gelukkig kon ik mij, eenmaal thuis aangekomen, inhouden en ging niet alles tegelijk open. Ik pakte een paar kaasvlinders en mijn eetlust was weer verdwenen. Ik kocht natuurlijk ook genoeg groente en fruit, want de vitaminen moet ik ook binnen krijgen.

woensdag 18 maart


Terwijl heel Nederland in de ban was van de verkiezingen was ik vooral bezig met de vraag of ik wel wilde stemmen. Ik had mij niet goed ingelezen en dat is iets wat ik gewoon belangrijk vind voordat ik ga stemmen. 's Middags vond ik toch nog even tijd en nadat ik mijn keuze had gemaakt ging ik dan toch naar de locatie waar de hokjes met rode potloden stonden. Na het stemmen had ik natuurlijk wel wat lekkers verdiend en zoals gewoonlijk was dat een heerlijke beker chocomel. Dat stemmen is ook zo vermoeiend...

donderdag 19 maart


Ik weet niet wat ik had vandaag, maar dit was echt de dag van de nieuwe drankjes. De fles die je links ziet kocht ik op Ebay omdat het mij dus superhandig leek dat je in de buis binnenin groente of fruit kon doen. Ik was een beetje sceptisch, maar de fles werkt goed en de smaak die het water kreeg door de limoen was echt heel erg lekker. Ik wil het ook nog proberen met citroen, komkommer, munt en diepvriesfruit (natuurlijk niet allemaal tegelijk), dus ik ben benieuwd. Een ander drankje dat ik vandaag maakte was mijn eigen milkshake kitkat. Eerder kon je al lezen dat ik kitkat ijs had gemaakt, maar omdat dit niet helemaal een succes was besloot ik om het met wat melk in de blender te gooien en er een milkshake van te maken. Deze was echt 10 keer lekkerder dan het ijs en ik zou hem zeker nog eens maken.

Na de hele dag gekke drankjes te hebben gedronken was het tijd voor mijn tweede concert van de week, deze keer totaal iets anders, namelijk Nicki Minaj! Ze maakte er een hele grote show van en ze heeft zeker 25+ liedjes voorbij laten komen. Ik ging heen met twee vrienden die ik al lang niet had gezien, dus voor het concert gingen we nog lekker uit eten en bijkletsen. Het was weer een gezellige avond en een geweldig concert.

vrijdag 20 maart


Het was weer tijd om terug naar m'n ouderlijk huis te gaan, maar voordat ik dat deed ging ik nog langs Evi om te filmen. We kletsten gezellig bij, deden boodschappen voor het eten die avond en maakte zelfs plannen om de maandag erna naar een concert te gaan... niet helemaal wat we voor ogen hadden, maar we waren allebei zo enthousiast dat we het niet konden laten om toch kaarten te kopen.

zaterdag 21 maart


Even zonder grappen, als ik mijn geld kon verdienen door op de foto te gaan met katten had ik dat allang gedaan, kijk toch wat een schattig koppie dat beestje heeft! Anyway, dit is Molly, de kat van een vriendin. Ze vierde haar verjaardag waar ik na mijn werk vrijwel meteen naartoe ging. Na langs ongeveer het donkerste deel van het platteland te zijn gefietst kwam ik na een half uur aan op de plek van bestemming en kon ook voor mij haar feest beginnen. Samen met een groep vriendinnen hadden we een cadeau gekocht en ze was daar gelukkig heel blij mee. Het feest zette voort en na veel gekke dansjes te hebben gedaan en erg gezellig te hebben gepraat met de andere gasten op het feest was het weer tijd om naar huis te gaan en mijn bedje in te kruipen.

Dit was hem dan weer, het fotodagboek van week 11 en 12. Door alle hectiek is het niet wat jullie gewend zijn, maar de komende weken staan er weer veel leuke dingen in de planning die ik graag met jullie wil delen.

Hoe ga jij om met hectische periodes? Blijf je rustig, of word je net zo'n stresskip als ik?

No Comments Yet, Leave Yours!