donderdag 11 juni 2015

Opgemaakt mei 2015


Je zou bijna denken dat we in de maand mei niets hadden opgemaakt, zo laat wordt dit artikel geplaatst. Het tegendeel is waar, want mijn mandje met opgemaakte producten zat in mei helemaal vol. Helaas was ik vergeten om foto's te maken en aangezien de producten bij mijn moeder lagen moest ik het bericht een week uitstellen. Evi maakte bijna niets op, vandaar voor de verandering weer eens een opgemaakt artikel.


Deze maand maakte ik vier producten voor het haar op, waarvan ik er over eentje maar echt enthousiast ben. Dit is het Andrélon 1-minuut masker. Ik gebruikte deze niet dagelijks, maar als een crèmespoeling en deze deed goed zijn werk. De mousse van Syoss vond ik enorm tegenvallen. Waar ik de shampoo en crèmespoeling van dit merk heel goed vind, vind ik de mousse echt een verschrikking. Moeilijk door het haar te krijgen en het laat niet alleen op je handen, maar ook in je haar een enorm plakkerig laag achter. Je krijgt echt een wax-effect en dat is niet wat ik wil voor mijn krullen. De mousse van Derlon is vaker voorbij gekomen en deze doet gewoon wat het moet doen voor het haar, niet meer, niet minder. Hetzelfde geldt voor de spray van Elvive.


Ook over mijn huidproducten ben ik niet heel enthousiast. De producten doen hun werk, maar daar blijft het ook bij. De FA deodorant bevat naar mijn mening veel te veel parfum en bij de Energizing Shower Shot van Therme had ik veel meer schuim verwacht. Qua werking deed de Nonique douchegel dan wel weer goed zijn ding, maar hiervan sprak de geur mij niet aan. Snel over naar de volgende categorie en hopen dat ik de komende maand betere producten opmaak!


Na een lange tijd maakte ik dan eindelijk de So Me BB-cream op. Voor een BB-cream is de substantie veel te dun en ik gebruikte dit product dan vaak als basis voor mijn make-up. De all about matt crème van Essence vond ik erg fijn, maar de kleur was helaas iets te donker. De concealer van Essence had dan wel weer de goede kleur en deze vond ik erg goed werken, al helemaal in combinatie met mijn geliefde Max & More powder.


Dan een hele stapel met reinigingsdoekjes! Die van Kruidvat gebruik ik al een lange tijd, maar de laatste weken krijg ik steeds vaker irritaties. Ik wissel ze dan ook af met de doekjes van Essence, want hiervan heb ik nog een hele voorraad thuis liggen. Omdat mijn huid zo geïrriteerd was, besloot ik een masker te gebruiken met zeewier van Montagne Jeunesse en eerlijk waar, wat een verrijking! Mijn huid was daarna super zacht en het effect merkte ik zeker 2 tot 3 dagen. Als laatste maakte ik nog een crème op van Essence, waarvan je eerder al een review kon zien. Een fijne crème met niet teveel poespas die doet wat het hoort te doen.


Last, but not least, twee parfums en een geurkaars. Het is duidelijk waar de kaars van Nivea naar ruikt en deze vond ik dan ook erg fijn. Ook van de parfums heb ik erg genoten. Beide parfums zijn dupes van luxere geuren en om eerlijk te zijn, ik ruik geen enkel verschil! Dedicated ruikt naar Be Delicious van DKNY en Garden of Roses ruikt exact hetzelfde als Flower by Kenzo. Het enige verschil is dat deze goedkope varianten heel wat uren minder blijven hangen, maar dat maakt ze er niet minder fijn op. De dupes zijn te koop bij de Big Bazar, waar ze nog vele andere varianten hebben.

Dat was hem weer voor deze keer, hopelijk heeft Evi volgende keer genoeg opgemaakt om weer een video te maken. Mocht dat niet zo zijn, zal er gewoon een artikel online komen. Een beetje afwisseling is altijd goed toch?

Maak jij weleens producten op die je eigenlijk niet zo fijn vindt?

4 opmerkingen:

 1. Garden of roses moet ik hebben! Ik ben gek op flower van kenzo. Fijn zulke tip!
  groetjes sabrina

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ze hebben ook een full size verpakking, daar kan je nog langer mee door :)

   Verwijderen
 2. je hebt er veel opgemaakt, nice hoor! en ik maak niet fijne producten niet zo snel op, helaas haha :(

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lekker veel opgemaakt zo te zien. x

  BeantwoordenVerwijderen