dinsdag 8 september 2015

Lush | Let The Good Times Roll


Dat het reinigen van mijn gezicht belangrijk is om te doen dat weet ik, maar een pretje vind ik het niet. Aangezien de meeste van mijn reinigingsmiddelen maar saai ruiken leek het mij dan ook een goed idee om eens bij Lush langs te gaan. Misschien dat dit product het reinigen iets minder erg kan maken...


Ik ben geen specialist als het gaat om het lezen van een ingrediëntenlijst, maar bij Lush kan je er eigenlijk altijd wel vanuit gaan dat het goed zit. Lush gebruikt ingrediënten die goed voor je zijn, zoals groenten, biologisch fruit, heerlijke oliën en veilige synthetische stoffen. Je zal geen dierlijke vetten of andere stoffen aantreffen in de ingrediëntenlijst die je niet op je lichaam zou willen smeren. Er wordt niet getest op dieren en veel gewerkt met natuurlijke producten, hier zouden meer merken een voorbeeld aan mogen nemen!


De substantie van de reiniger lijkt op een soort klei en als je het vastpakt dan voelt het ook zo. Om je gezicht te reinigen heb je maar een klein beetje nodig en ondanks dat het droog een beetje gek aan voelt zal je merken dat bij aanraking met het water de klei verandert in een soort zacht mengsel dat je uit kan smeren over je gezicht. In de reiniger zitten kleine deeltjes die werken als een lichte scrub en het fijnste is dan ook om het rustig aan over je gezicht te masseren. Als je hiermee klaar bent spoel je het af met water en daarna voelt de huid weer heerlijk zacht en verzorgd.

De geur van het product vind ik ook erg aangenaam. een mix van kaneel en popcorn, maar dan niet te sterk. Ik houd ervan!
Polenta en maismeel scrubben zacht, terwijl kaneelpoeder je huid stimuleert.

Reinigen is nog steeds geen feest, maar Let The Good Times Roll maakt het in ieder geval al een stuk minder vervelend. De geur, de substantie en de werking zijn voor mijn gezicht en huidtype perfect en ik ben dan ook helemaal hooked aan dit product. Mocht je de geur niets vinden, dan heeft Lush ook nog een aantal andere opties die je in de winkel kan bekijken. Ik weet zeker dat er iets voor je tussen zit. Ik raad deze reiniger in ieder geval aan!

Let The Good Times Roll kost €9,90 per 100 gram en is zowel in de winkels als online te koop.

Welke gezichtsreiniger gebruik jij?

No Comments Yet, Leave Yours!