donderdag 29 januari 2015

Treacle Moon bath & shower gel | Warm Cinnamon Nights


Ik heb inmiddels genoeg shower gels voor de komende drie tot vier jaar. Toch zijn er keer op keer producten die ik per se aan wil schaffen, zodat ik ze aan mijn collectie kan toevoegen. Ook de shower gels van Treacle Moon trokken mijn aandacht toen ik ze tegenkwam. Ik kon het niet laten er eentje mee te nemen en te zien waar de hype van het merk vandaan zou komen. 

woensdag 28 januari 2015

#12 It's all about the music


Het was alweer even geleden dat er 'all about online' kwam, maar we zijn er weer hoor! Na onze top 25 van muziek gaan we nu weer door in de oude, vertrouwde setting. Bij een nieuw jaar denk je natuurlijk aan nieuwe muziek en deels klopt dat ook, al blijven wij qua artiesten toch een beetje in het verleden hangen...

dinsdag 27 januari 2015

Getest | Melkopschuimer van Randwyck


Koffie in cafeetjes smaakt altijd extra lekker. Heel vaak is de oorzaak daarvan de heerlijke schuimlaag die erop ligt. Deze meng ik dan een beetje met de koffie en hier geniet ik meer van dan de koffie die ik thuis maak. Toch is thuis melk opschuimen helemaal niet zo moeilijk. Met deze melkopschuimer van Randwyck zou het al helemaal een eitje moeten zijn. We zullen het zien.

maandag 26 januari 2015

Nail polish | Lovely limited editions


De maand is bijna voorbij en voor de meeste make-up merken betekent dit dat er weer nieuwe limited editions in de schappen komen. Alles dat met de winter te maken heeft wordt uit de schappen gehaald en we maken ons op voor de lente, die ondanks de kou, alweer in zicht is. Ik zou Ilona niet zijn als ik geen nagellak zou hebben gehaald van de nieuwe edities en daarom laat ik jullie in deze post niet één, niet twee, maar maar liefst drie aangeschafte limited editions zien.

Fotodagboek week 3 & 4 | Ilona


Na mijn ietwat valse start van vorige keer heb ik geprobeerd deze keer het maken van foto's wél goed bij te houden. Je zal in deze editie weer zien wat ik de afgelopen tijd heb uitgespookt en aangezien ik veel vrij had zul je dus veel verschillende momenten 'in pictures' zien.

donderdag 22 januari 2015

Sleek I-Divine Sunset palette | Review


Ja, het verraste mij ook dat er nog Sleek palettes zijn waarover wij geen review hebben geschreven. Vandaag deel ik mijn nieuwste aanwinst met jullie. Het Sunset palette lag namelijk bij huize Winnubst onder de kerstboom. Het is dan wel winter, maar met deze zonnige kleuren kijk ik de zomer al vol blijdschap tegemoet. 

woensdag 21 januari 2015

Filmpje: Onze Stash van The Body Shop


Vandaag een andere video dan gewoonlijk. Deze is lekker kleurrijk en geurrijk, want we laten onze stash van The Body Shop zien. Veel kijkplezier! Klik hier als je de video niet kunt zien.

dinsdag 20 januari 2015

Essence | My Skin Cream


De My Skin cream van Essence is niet meer weg te denken uit het assortiment en ondanks dat ze dan ook al een paar jaar te koop zijn wil ik ze toch gaan reviewen. Zulke fijne producten kan je toch niet aan je voorbij laten gaan?

maandag 19 januari 2015

Mijn meest beluisterde muziek | Ilona


Evi liet haar meest beluisterde muziek al eens aan jullie zien, maar nu is het toch eindelijk mijn beurt. Je zal een aantal nummers zien die je herkent, maar ook heel veel nummers die je nog niet in een artikel voorbij hebt zien komen. Mijn muzieksmaak is erg divers en ik luister elke dag zoveel stijlen dat ik het soms zelf niet meer bij kan houden. Kijk dus mee en misschien zit er zelfs wat voor je bij.

zondag 18 januari 2015

Fotodagboek week 2 & 3 | Evi


Ook de afgelopen twee weken hield ik voor jullie mijn fotodagboek bij en ik moet zeggen dat het al een stuk meer went om elke dag één of meer foto's te schieten. Vaak draait het uit op een foto van eten, maar wie vindt dat nou een probleem? Ik wens jullie uiteraard veel lees en kijkplezier in mijn fotodagboek van week 2 en 3. 

vrijdag 16 januari 2015

Essence effect lipgloss | Review


Lipgloss is vaak niets voor mij, maar als ik het gratis krijg, moet ik het toch écht uittesten. Naar de effect lipglossjes van Essence die ik in mijn kerstpakketje kreeg, was ik stiekem toch ook wel een beetje benieuwd. Af en toe moet je natuurlijk eens uit je comfort zone stappen.

woensdag 14 januari 2015

#3 Last Seen


Humor, actie, een blik in de toekomst en ontsnapping aan de realiteit. Alles zul je voorbij zien komen in deze Last Seen. Het is al even terug dat er een artikel online kwam, maar we zijn weer helemaal terug van weggeweest! De vakantie bestond natuurlijk niet alleen maar uit school en lekker eten, maar een filmpje op z'n tijd is ook wel zo passend.

dinsdag 13 januari 2015

In the mix: nail polish | The Body Shop, Catrice & Flormar


De drie lakken die ik jullie vandaag ga laten zien liggen inmiddels al een paar weken te wachten om gereviewd te worden. Een tijdje terug maakte ik de foto's en testte ik de lakken. De merken verraden misschien al een beetje mijn mening, maar ik licht de nagellak toch nog even toe in dit bericht.

maandag 12 januari 2015

Filmpje: Mijn favorieten van 2014 | EviWeer zo'n lange video... Ja, dat krijg je als je alle favoriete producten van 2014 wilt laten zien. Het zijn er veel, maar ze zijn het echt waard. Veel kijkplezier! Klik hier als je de video niet kunt zien.

zondag 11 januari 2015

Fotodagboek week 1 & 2 | Ilona


Na Evi's dagboek is het nu mijn beurt om mijn foto's van de afgelopen weken in één bericht te laten zien. Ik vind het altijd leuk om bepaalde momenten vast te leggen, maar ik heb toch gemerkt dat het lastig is als je dat dagelijks moet doen, al helemaal als je naast oud en nieuw niet veel hebt gedaan in je vakantie. Het was een uitdaging, maar ik denk dat het mij goed is af gegaan voor de eerste weken... kijk je mee?

zaterdag 10 januari 2015

Sale bij The Body Shop


Dagelijks ben ik te vinden op Utrecht Centraal en daar zit niet alleen een station, maar ook Hoog Catharijne, het winkelcentrum. Ik weet dat The Body Shop er zit en dat er sale is en ondanks dat ik het niet wilde ging ik toch naar binnen. Ik keek, ik voelde en rook aan alles en ja, toen kon ik het weer niet laten om toch maar wat mee te nemen.

vrijdag 9 januari 2015

Kruidvat oogcrème vs. Anatomicals eye cream | Review


Vorig jaar had ik nogal wat irritatie van de huid rond mijn ogen. Ik probeerde verschillende oogcrèmes uit, maar ontdekte toch dat het een allergie was voor mijn make-up remover. Nu ik weet waar het probleem vandaan komt, wil ik toch nog een review maken over twee oogcrèmes. Daarom zet ik die van Kruidvat en Anatomicals tegenover elkaar en vertel ik jullie welke de beste is van de twee. 

donderdag 8 januari 2015

Mijn horloges van Ebay


Ebay is het walhalla als het gaat om goedkope accessoires en andere benodigdheden. Al vanaf de dag dat ik mocht internetbankieren kon ik niet wegblijven van de site en dat zorgde ervoor dat ik, met name in het begin, veel te veel onnodige spullen kocht. Deze slechte gewoonte heb ik gelukkig afgeleerd en ik wil jullie vandaag een aantal items laten zien waaraan ik wél heel veel plezier beleef.

woensdag 7 januari 2015

My monthly cup of tea | Gember in januari


Het duurde een tijdje voordat ik deze maandelijkse gewoonte weer hervatte, maar vandaag is het de dag. En om te proberen de maanden in te halen, heb ik vandaag twee theesoorten in 'my monthly cup of tea'. Beide soorten bevatten gember, maar toch verschillen ze erg van elkaar.

maandag 5 januari 2015

Filmpje: Opgemaakt december 2014De nieuwe opgemaakt video van de maand is hier! Deze keer laten we onze opgemaakte producten van december zien. Veel kijkplezier! Klik hier als je de video niet kunt zien.

zondag 4 januari 2015

Fotodagboek week 52 & 1 | Evi


Vandaag trap ik een hele nieuwe zondagse gewoonte van Ilona en mij af. Ik hoop deze dag lekker rustig voor je zal zijn, want dan heb je tijd om wekelijks even te lezen hoe ons leven eruit ziet. Het zal een fotodagboek gaan worden, waarin we om de beurt onze afgelopen twee weken aan jullie 'vertellen' dus veel leesplezier!

donderdag 1 januari 2015

Saffron 48 Nude Colour Eyeshadows | Review


Gelukkig nieuwjaar! Als je het mij vraagt, kan het niet veel mooier op WFOP dan het jaar afsluiten met nagellak en inluiden met oogschaduw. Het 48 Nude Colour Eyeshadow palette past helemaal in het plaatje, want deze bevat neutrale kleuren voor alle doordeweekse dagen van 2015 en voor de weekenden een aantal glamorous metallic kleurtjes. Maar of ze echt zo glamorous zijn, ontdek je in dit artikel