vrijdag 27 februari 2015

Fotodagboek week 8 & 9 | Evi


Een fotodagboek op vrijdag in plaats van zondag? Ja, want ik ga op vakantie! Dit fotodagboek zal dus mijn afgelopen weken tot en met donderdag bevatten, wat het hopelijk niet minder voor jullie maakt. Ik ging uit eten, naar de bioscoop, keek naar vuurwerk en had een high tea. Veel leesplezier!

donderdag 26 februari 2015

Geshopspot in Amsterdam


Tijdens het shoppen kom ik altijd ontzettend veel leuke spullen tegen. Toch zou mijn bankrekening heel leeg zijn en mijn huis heel vol zijn als ik alles zou kopen. Wel wil ik jullie leuke hebbedingetjes laten zien die ik tegenkom in de winkel. Daarom riep ik 'geshopspot' in het leven: een artikel die je door winkels in een bepaalde stad rondleidt. Dit keer is het dus Amsterdam. 

woensdag 25 februari 2015

Essence Like An Unforgettable Kiss | Blush & Brush


Toen ik de nieuwe limited edition van Essence in de winkel zag liggen maakte mijn hart een sprongetje. Wat een leuke producten! Ik nam de parfum mee die Evi eerder reviewde en ook de blushes met bijpassende kwast wilde ik niet aan mijn neus voorbij laten gaan. Het zijn weer hele schattige producten die Essence op de markt brengt, maar zijn ze kwalitatief ook goed?

dinsdag 24 februari 2015

Filmpje: Get Ready With Me | Donkere LippenHet is bijna lente, maar ik ging graag nog even met donkere lippen de deur uit. Daarom is hier een last minute winterlook. Kijk gezellig mee hoe ik me opmaak. Veel kijkplezier! Klik hier als je de video niet kunt zien.

Fotodagboek week 7 & 8 | Ilona


Op een aantal (hele) luie dagen na waren de afgelopen twee weken heel hectisch. Veel heen en weer reizen en veel dingen die ik nog moest regelen. Deadlines die ik moest halen, veel werken en ook nog mijn sociale contacten onderhouden. Het was weer lekker hectisch, maar gelukkig heb ik er iets van kunnen maken.

vrijdag 20 februari 2015

#5 Lovely Lacquers


Af en toe heb ik weer inspiratie voor een toffe nail-art en neem ik goed de tijd om mijn nagels te doen. Het is de perfecte manier om gebruik te maken van een grote nagellak-stash. Vaak gebruik ik dan drie kleurtjes en zorg ik voor verschillende vormen op mijn nagels. Ook in deze Lovely Lacquers zie je dat terug. Ik hoop dat ik jullie daarmee ook kan inspireren.


donderdag 19 februari 2015

LOTW | Sleek, Primark, Action & Saffron


Al sinds december hebben jullie ze van mij tegoed, een aantal looks met oogschaduwpalettes of mono's die ik in de afgelopen maanden heb aangeschaft. Tijden had ik geen goede camera om foto's te maken of het lukte mij gewoonweg niet om het met m'n telefoon te doen. Nu ik dan eindelijk de technieken een beetje heb uitgevogeld wil ik jullie alsnog die looks geven plus een aantal extra voor het wachten.

woensdag 18 februari 2015

Hegron Wonder Serum Spray van Action | Review


Ik denk dat er veel vrouwen zijn die last hebben van beschadigd haar. Olie is vaak dé manier om je haar weer zacht en soepel te maken. Maar wat zijn er veel soorten haarolie op de markt en wat kunnen deze duur zijn! Wie weet heb ik vandaag een goede, goedkope oplossing voor je...

dinsdag 17 februari 2015

Filmpje: The Celebrity Crush TagVandaag eindelijk weer een tag. In de Celebrity Crush Tag beantwoorde we vragen over beroemdheden. Hieronder zie je de vragen. Veel kijkplezier! Klik hier als je de video niet kunt zien.

maandag 16 februari 2015

Blistex | Happy Lips Mango


De Babylips van Maybelline kennen we inmiddels allemaal, maar dat Blistex sinds kort op de markt is gekomen met een gelijkwaardig product was nog niet iedereen opgevallen. Ook ik moest een paar keer langs de drogist gaan om te zien dat de Happy Lips niet een cheap huismerk was, maar gewoon van Blistex, een merk dat mij wel bekend in de oren klinkt.

zondag 15 februari 2015

Fotodagboek week 6 & 7 | Evi


Ik merk steeds meer hoe fijn het is dit artikel voor jullie te kunnen schrijven. Lekker kletsen over mijn interessante of minder interessante leven (zeg het maar). Na mijn stage bevatten nu ook de werkdagen wat meer gevarieerde foto's. Ik hoop dat jullie er ook van kunnen genieten dit te lezen.

zaterdag 14 februari 2015

Essence Like An Unforgettable Kiss eau de toilette | Review


Ik keek enorm uit naar de Cinderella limited edition van Essence en was de LE die daarvoor nog kwam eigenlijk een beetje vergeten. Toch viel de huidige collectie me niet tegen. Ik nam van Like An Unforgettable Kiss de eau de toilette mee en ik hoop hiervan de zoetigheid net zo op jullie over te kunnen brengen als toen ik er in de winkel aan rook.

Personal | Let's start the change


Veranderingen om te groeien zijn altijd nodig en als wij terugkijken op hoe we een jaar geleden aan het bloggen waren is deze verandering zeker te merken. Van het ene logo gingen we naar het andere logo en ook onze lay-out is inmiddels een aantal keer veranderd. In onze artikelen zit ook veel meer verschil vergeleken met een paar maanden terug. Dit is niet het enige dat we anders willen doen, want er zijn nog een aantal punten die we graag veranderd willen zien op World Full of Polish.

donderdag 12 februari 2015

Recept: Fruittaartjes


In december kreeg mijn moeder een kerstpakket, waar taartbakjes inzaten. We besloten er samen wat mee te maken. Dat resulteerde tot de fruittaartjes die ik vandaag in dit korte receptartikel aan jullie laat zien.

woensdag 11 februari 2015

Toujours fruitige Hand & Face Wipes | Review


Het zal je vast verbazen te zien dat deze review gefocust is op babydoekjes. Toch is dat vandaag het geval. Ilona en ik hebben een enorme zwak voor producten met een zoete fruitgeur en ook bij dit product was het weer raak. We besloten deze babyhuid-vriendelijke doekjes te gebruiken als remover van gezichtsmake-up en ik laat je nu weten hoe dat bevalt.

dinsdag 10 februari 2015

Filmpje: Mijn make-up stash (Ilona)Na de stash van Evi is het nu mijn beurt om m'n make-up aan jullie te laten zien. Het is een mooie verzameling en ik hoop dat jullie er net zo van kunnen genieten als ik. Veel kijkplezier! Klik hier als je de video niet kunt zien.

maandag 9 februari 2015

LIP SMACKER | Chupa Chups


De dagen zijn koud en de lippen zijn schraal, lang leve lipproducten! Lip balms verslind ik de laatste weken bij bosjes en vooral Lip Smackers zijn erg populair. Het Amerikaanse merk staat al jaren bekend om de verschillende geuren die ze hebben en ook in Nederland zijn de vele varianten steeds beter te verkrijgen. Een tijdje terug kwam ik een setje met Chupa Chups Lip Smackers tegen en die kon ik niet laten liggen.

Fotodagboek week 5 & 6 | Ilona


Al sinds het jaar is begonnen ben ik elke week wel een keer ziek, zwak of misselijk. Alleen afgelopen week begaf mijn lichaam het dan toch een beetje, want ik had een flinke griep te pakken! Ik lag dagenlang met koorts op bed en kon, naast slapen, niet heel veel meer uitvoeren. Van foto's maken is het dan ook niet echt gekomen in de laatste van twee weken, maar wat ik wel heb is het bekijken waard.

zaterdag 7 februari 2015

Mijn nieuwe Yankee Candle geurkaarsen


In onze meest recente opgemaakt video was goed te zien dat ik weer heel wat geurkaarsen had opgebrand. Het was dus weer tijd om mijn collectie aan te vullen. En wat is beter merk om dat te doen dan van Yankee Candle? Ik geef je vandaag mijn mening over mijn nieuwe geurkaarsen.

vrijdag 6 februari 2015

My monthly cup of tea | februari


Sinds ik 'op mezelf' woon en mijn eigen keuken beheer (ik ben er zo blij mee!) ben ik niet alleen een echte kok, maar ook een echte drankjesgenieter aan het worden. Ik pers m'n eigen sinaasappelsap, roer mijn eigen chocomel en zet m'n eigen kopjes thee. Ik ben nog net niet zo ver dat ik zelf mijn eigen kruiden pluk! Het leek mij dan ook heel leuk om nu deze rubriek eens over te nemen, want waar thee is, daar ben ik.

donderdag 5 februari 2015

Angelica nagellak


Na dagenlang ziek op bed te hebben gelegen vond ik eindelijk de energie om weer een blogbericht te schrijven, een blogbericht waar ik al erg lang naar uit keek. De lakken van  Angelica heb ik nu inmiddels een aantal keer gebruikt en ondanks dat ik het merk nog niet kende, ben ik erg verrast.

woensdag 4 februari 2015

NOTD | Barry M Fasion Icon


Als 'beautyblogger' wil je, bij het reviewen van nagellak, graag over een reeks van kleuren van het merk beschikken. Toch vind ik niet alle nagellak het waard om toe te voegen aan mijn collectie. Fashion Icon van Barry M daarentegen wel. Daarom laat ik deze jullie vandaag zien in een NOTD. 

dinsdag 3 februari 2015

Filmpje: Opgemaakt in januari 2015


Elke maand maken wij wel producten op en we vinden het fantastisch deze met jullie te delen. We hebben deze producten dan ook uitgebreid kunnen testen. Veel kijkplezier! Klik hier als je de video niet kunt zien.

zondag 1 februari 2015

Fotodagboek week 4 & 5 | Evi


Ondanks dat ik de twee weken in dit artikel nog stage liep, vind ik dat ik nog best veel afwisselende foto's voor jullie heb gemaakt. Ik boekte vakantie met Tim, bezocht de uitverkoop in Amsterdam, mocht een première bezoeken en bakte en kookte weer lekkere maaltijden. Ik hoop dat jullie ook dit fotodagboek weer met veel plezier kunnen lezen.