dinsdag 31 maart 2015

Sence handzeep


Handzeep is misschien niet het meest spannende product om over te schrijven, maar toen ik deze drie varianten tegen kwam ging mijn hart toch wat sneller slaan. Het uiterlijk is natuurlijk al erg herkenbaar en vrolijk, maar is de inhoud, naast het kleurtje, ook om vrolijk van te worden?

zondag 29 maart 2015

Fotodagboek week 12 & 13 | Evi


Het waren voor mij twee bewogen weken. Toch zal ik altijd de tijd voor jullie willen vinden dit fotodagboek te schrijven. Ik was druk met school, maar bezocht ook een concert, ging bowlen, ging uit en speelde een oud computerspel. Ten slotte vierde ik mijn verjaardag! Lees maar weer lekker mee. 

zaterdag 28 maart 2015

Face cleaning brush van Hema | Review


De koudste dagen zijn nu wel voorbij en onze huid heeft waarschijnlijk niet zo veel meer te verdragen. Toch moeten we onze huid nog steeds goed verzorgen. Vandaag review ik daar een mogelijk hulpmiddel voor. Misschien is dit product iets om de laatste frisse dagen voor de lente mee door te komen.

dinsdag 24 maart 2015

Filmpje: Likes en dislikes maart 2015Hallo lieve mensen! Omdat het alweer veel te lang geleden was dat er een likes/dislikes video online kwam hebben wij ons uiterste best gedaan er weer iets leuks van te maken. Kijk lekker mee en doe een duimpje omhoog als je de video leuk vindt. Klik hier als je de video niet kan zien.

maandag 23 maart 2015

Fotodagboek week 11 & 12 | Ilona


Het is een wat korter dagboek dan dat je normaal gewend bent van mij, maar ik heb de afgelopen weken gewoonweg niet veel foto's gemaakt. Ik ging mijn laatste stageweek in, had een deadline voor mijn presentatie en een verslag over de stage, de supermarkt waar ik werk legde de laatste hand aan de verbouwing en ik ging naar twee concerten in vier dagen. Erg hectisch en dat heb ik goed gemerkt!

vrijdag 20 maart 2015

#4 Last Seen


Tussen het studeren moet je soms echt even ontspannen. Als je de hele dag hebt zitten leren, mag je jezelf heus wel eens gunnen een avondje rust te nemen. Alleen of met vrienden kun je dit uiteraard doen door het kijken van een leuke film. Wie weet brengen we jou in dit artikel weer op ideeën. 

Kiko Color Fever Eyeshadow Palette 100


Ik schrok een beetje toen ik zag hoelang het geleden is dat ik een review schreef. Jullie hadden er weer eentje van me tegoed en ik ben blij dat het dit oogschaduw palette van Kiko mag zijn. Tijdens een vakantie vind ik altijd dat ik mezelf op zo'n product mag trakteren en wie weet is deze voor jullie ook een leuke traktatie. 

dinsdag 17 maart 2015

Filmpje: Opgemaakt februari 2015Het zal geen verrassing voor je zijn. We namen weer een video op waarin we onze opgemaakte producten van de afgelopen maand laten zien. Veel kijkplezier! Klik hier als je de video niet kunt zien.

zondag 15 maart 2015

Fotodagboek week 10 & 11 | Evi


Je zult merken dat er bij dit en het vorige fotodagboek een aantal dagen zijn overgeslagen door mijn reisje naar Spanje. De video hebben jullie daarvan gelukkig al kunnen zien. Deze keer kunnen jullie over mijn leventje weer lekker ouderwets lezen. Foto's kunnen daarbij, in een fotodagboek, overigens niet ontbreken.

zaterdag 14 maart 2015

WINACTIE (gesloten) + review Kussen.nl


Vandaag voor jullie een wel heel bijzonder bericht, want naast een review geven wij deze keer ook nog leuke goodies weg! Voor de website kussen.nl schreven wij een review en omdat we zo enthousiast waren willen wij jullie ook wat teruggeven. Wil jij kans maken? Lees dan snel verder.

vrijdag 13 maart 2015

My monthly cup of tea | Munt in maart


Naast koffie ga ik in een café vaak voor verse muntthee. Deze is lekker vers en zal ik thuis niet zo gauw maken. Toch kan muntthee thuis ook heerlijk zijn. Je hebt zelfs soorten muntthee in de supermarkt die nog net even bijzonderder zijn dan gewone muntthee. Vandaag laat ik je daar twee varianten van zien.


dinsdag 10 maart 2015

Filmpje: Mijn korte vakantie in Fuengirola, SpanjeVandaag neem ik je mee op de vakantie van mij en mijn vriend in Spanje. Let niet teveel op de beeldkwaliteit en paarse wazen bij de zon! Veel kijkplezier. Klik hier als je de video niet kunt zien.

maandag 9 maart 2015

Fotodagboek week 9 & 10 | Ilona


Deze twee weken draaiden eigenlijk maar om één ding, mijn stage! Het was voor mij dus lastig om zoveel mogelijk verschillende en leuke foto's te maken. Het dagboek begint misschien een beetje standaard, maar het einde is zeker het wachten waard.

zaterdag 7 maart 2015

Playboy | Body Mist


Je kunt er niet omheen als je mijn parfum stash ziet, ik ben verslaafd aan de luchtjes van Playboy. De geur, de kwaliteit, de prijs, voor mij is alles precies in proportie. Je kan dan ook wel begrijpen dat mijn hart een paar extra sprongen maakte toen ik deze body mist zag liggen, want niet alleen parfum, maar ook body mist is een product waar ik niet meer zonder mee kan.

vrijdag 6 maart 2015

#13 It's all about the music


Het is bijna voorjaar en we gaan de zonnige dagen weer tegemoet. Misschien is dat wel een beetje te merken in de muziek die we voor dit artikel selecteerden. Deels zwoele muziek en deels lekkere beats zijn in deze 'It's all about the music' te vinden. Veel luisterplezier!

donderdag 5 maart 2015

The Instagram TAG | Evi


Instagram is misschien wel mijn favoriete sociale medium. Er gaan weinig dagen voorbij dat ik geen kiekje plaats op mijn account. Toen bedacht iemand de Instagram Tag, met een aantal vragen over jouw Instagram-account. Bloggers als VeraCamilla en Teskuh deden deze tag, wat me op het idee bracht 'm over te nemen.

woensdag 4 maart 2015

Essence | All about chocolates eye shadow


Donkere tinten, een snoepig uiterlijk en een naam die gebaseerd is op chocolade. Je zou er bijna trek van krijgen. Bij het uitruimen van mijn ‘te reviewen’ laatje kwam het palette tevoorschijn en ik schaam mij dat het daar zo lang heeft gelegen. Sorry Essence!

dinsdag 3 maart 2015

MAC | Viva Glam Miley Cyrus


Lady Gaga deed het, Nicki Minaj deed het, Rihanna deed het en nu is dan ook eindelijk Miley Cyrus aan de beurt. Ik heb het natuurlijk over de nieuwe Viva Glam van MAC, waar dit jaar Miley Cyrus het gezicht van is. Al sinds het zien van de preview was ik razend enthousiast en ik wist het dan ook zeker, het eerste MAC product dat ik zou gaan kopen wordt deze lipstick.

maandag 2 maart 2015

3X Body Splashes review | H&M, Blond Amsterdam & Victoria's Secret


De zon staat steeds regelmatiger weer zichtbaar aan de hemel en over minder dan een maand is het lente. De body butters kunnen dus worden omgewisseld voor body splashes. Deze zorgen voor verfrissing en een heerlijke geur. Vandaag heb ik drie body splashes in drie geuren van drie merken in een review. Take your pick!

zondag 1 maart 2015

Super simpel recept: Gepofte aardappels


Als student heb je wel eens weinig tijd of weinig energie. Daarom is het vaak verleidelijk om een maaltijdsalade of magnetronmaaltijd mee te nemen uit de supermarkt. Toch hoeft koken helemaal niet zo moeilijk te zijn. Gepofte aardappels zijn hier een goed voorbeeld van. Ik laat je vandaag zien hoe je deze kunt maken.