donderdag 30 april 2015

Sample reviews #7 | The Body Shop & more


Samples, ze stapelen vanzelf weer op. Het is weer helemaal een geschikt moment om jullie op de hoogte te brengen van wat mijn mening erover is. The Body Shop is in deze sample reviews vooral aanwezig, maar ook komen er twee luchtjes en een dagcrème voorbij.

dinsdag 28 april 2015

Filmpje: Opgemaakt maart en april 2015


We spaarden onze opgemaakte producten deze keer twee maanden lang op en daarom zijn we hier weer met een goed gevulde video voor jullie. Uiteraard kwam vooral weer The Body Shop voorbij, maar ook nog wat andere producten waar we positief over waren. Veel kijkplezier! Klik hier als je de video niet kunt zien.

zondag 26 april 2015

Fotodagboek week 16 & 17 | Evi


Eigenlijk heb ik weer best veel gedaan de afgelopen weken. Lekkere dingen gegeten en gedronken, leuke dingetjes gekocht en natuurlijk een feestje op z'n tijd. Uiteraard hoop ik dat je het weer leuk vindt mijn fotodagboek van de afgelopen twee weken te lezen. 

vrijdag 24 april 2015

My Monthly Cup of Tea | Appel in april


Van munt in maart gaan we door met appel in april. Of nou ja... niet alleen appel, want deze keer laat ik jullie een combinatie zien van appel en perzik. De verpakking ziet er veelbelovend uit, maar is de smaak ook iets om naar uit te kijken?

donderdag 23 april 2015

Sleek i-Divine | Oh So Special palette


Het Oh So Special palette van Sleek is misschien wel één van de meest populaire palettes die door het merk is uitgebracht. De kleuren zijn geschikt voor elke look en als je van nude kleuren houdt, maar toch een mooie shimmer wil als extra effect, dan weet ik zeker dat je van dit palette zal gaan houden. Ik had natuurlijk al een handjevol aan palettes van Sleek, maar dat weerhield mij er niet van om er weer eentje aan te schaffen.

VLOG #1 Op Avontuur


Hoera, onze eerste vlog is een feit! We brachten een hele dag samen door en gingen shoppen, naar de kinderboerderij en nog veel meer. We hopen dat je het leuk vindt om een dagje met ons mee te kijken. Veel kijkplezier! Klik hier als je de video niet kunt zien.

woensdag 22 april 2015

Hema nachtcrème voor de gevoelige huid | Review


Alweer een Hema review? Ja, dat klopt. Mijn nachtcrème was op en ik besloot een ander merk te gaan testen, dus Hema lag al snel voor de hand. Nu nog maar eens zien of deze de vorige kan vervangen. 

dinsdag 21 april 2015

Fotodagboek week 15 & 16 | Ilona


Wat een weken waren het weer, veel gereisd, veel gedaan, maar ook eindelijk een beetje een moment van rust na alle deadlines. Ik pakte mijn rust dan ook zodra het kon, want ik was oprecht uitgeput door de zware weken. Slecht slapen, slecht eten, weinig energie als ik wel wakker was... jahoor, het was weer zover.

Filmpje: The Essence Make-Up Tag


Vandaag staat ons favoriete make-up merk in de schijnwerpers. Deze tag is volledig gewijd aan Essence en heet dan ook the Essence Make-Up Tag. Wees zo vrij 'm over te nemen en laat het ons dan even weten in de reacties. De vragen vind je hieronder. Veel kijkplezier! Klik hier als je de video niet kan zien.

donderdag 16 april 2015

The Instagram Tag | Ilona


The Instagram Tag, je hebt hem inmiddels al heel erg vaak voorbij zien komen en ook Evi publiceerde hem al eerder. Ik, als groot Instagram fan, kan dan ook niet achterblijven en pakte mijn telefoon erbij om voor jullie mijn favoriete en leukste foto's te selecteren. Door een opruiming op mijn Instagram account was het soms wat improviseren, maar ik ben een heel eind gekomen.

woensdag 15 april 2015

HEMA Fluid Lipstick & Soft Matt Lipbalm


Ik hoop dat jullie mijn Hema-spulletjes nog niet zat zijn, want vandaag staan er weer twee producten op de planning. Hema kwam laatst weer met nieuwe cosmetica in de schappen en deze lipproducten zijn daar twee van. Ik koos voor twee mooie, zomerse kleurtjes, want het weer vraagt daar de laatste dagen helemaal om.

Afgelopen winactie Kussen.nl


Lieve dames en heren, hier een kort bericht over de winactie van Kussen.nl, die een maand geleden online kwam. We zouden de winactie na vier weken sluiten en vandaag is het zover. Vandaag voor 20:00 sturen wij de winnares (er doen geen mannen mee) een persoonlijk bericht en deze week zullen we haar de kussens opsturen. De rest in ieder geval bedankt voor het meedoen.

dinsdag 14 april 2015

Filmpje: Mijn verjaardagskadootjes 2015Het is al een tijdje geleden, maar op 28 maart was ik jarig. Ook dit jaar ben ik weer enorm verwend door al mijn vrienden en familie en ik wil graag met jullie delen welke kadootjes ik kreeg. Veel kijkplezier! Klik hier als je de video niet kunt zien.

zondag 12 april 2015

Fotodagboek week 14 & 15 | Evi


Dit weekend komt er niet één fotodagboek online, maar kunnen jullie je maar liefst vermaken met twee fotodagboeken. Niet alleen Ilona vierde de afgelopen tijd veel feestjes. Ook ik deed daar aan mee en vierde nog voor een aantal mensen mijn verjaardag. En mijn verjaardagsfeest voor vrienden was echt de perfecte afsluiter van deze twee tentamenweken. 

zaterdag 11 april 2015

Fotodagboek week 13 & 14 (en heel veel excuses...) | Ilona


K3 gaat stoppen, Zayn Malik stapt uit One Direction en Evi en Ilona die bijna niet meer online te vinden zijn. Is het einde dan toch nabij? Nee, gelukkig niet! Toch hebben wij jullie wel wat uit te leggen, want na al onze leuke plannen voor World Full of Polish vielen deze na een aantal weken al in duigen... en flink ook.

dinsdag 7 april 2015

Harajuku Lovers Lil' Angel


Jarig zijn is altijd de perfecte gelegenheid om te vragen om een luchtje. Je kunt een parfum precies afstemmen op de smaak en stijl van de jarige en hebt ontzettend veel keus. Daarnaast zijn er uiteraard veel verschillende prijsklassen mogelijk. Vandaag laat ik jullie mijn verjaardagscadeautje zien. Het is echt een engeltje.

donderdag 2 april 2015

Catrice Ultimate Colour Lipsticks Review | On The Pink Side Of Life & In A Rosegarden


De lente is begonnen en de donkere lipsticks mogen (let op, mogen) weer in de kast. Ik haal alle lieve lichte lipkleurtjes weer tevoorschijn en voeg daar natuurlijk ook nog wat nieuwe lipsticks aan toe. Hoe kan ik ook anders, als alle low-budget merken weer met nieuwe producten komen voor de lente?