donderdag 28 mei 2015

Action | Max & More liquid lip colour


Ik blijf maar herhalen hoeveel ik niet van lipgloss houd, maar keer op keer blijft dit product me verbazen. Zelfs de low-budget varianten bevallen me vaak wel, dus ik dacht ik schaf nog eens een duo aan. En om het op veilig te spelen, zijn ze dit keer van Action.

dinsdag 26 mei 2015

Filmpje: Most Likely To TAG


We wilden weer eens een persoonlijke video maken en kwamen de Most Likely To tag tegen. We bedenken daarbij op wie en bepaalde stelling of eigenschap het meeste van toepassing is. Hieronder zie je de vragen, dus neem 'm gerust over! Veel kijkplezier! Klik hier als je de video niet kunt zien.

zondag 24 mei 2015

Fotodagboek week 20 & 21 | Evi


De zomer komt er weer aan en dat heb ik de afgelopen twee weken gemerkt. Ik ben veel buiten geweest, maar trok me ook af en toe terug met een boek, serie of film. Ook kwamen er weer een paar gezellige avondjes aan te pas. Ik zou zeggen: kijk lekker met me mee.


vrijdag 22 mei 2015

#14 It's all about the music


Twee maanden geleden is het alweer dat de laatste all about online kwam en dat is een schande als je bedenkt dat wij in die periode juist veel naar concerten en festivals zijn geweest en nieuwe bandjes hebben 'ontdekt'. Hoog tijd dus om onze nieuwste favorieten aan jullie te laten zien en even een update te geven hoe het ervoor staat met de muziek die wij op dit moment luisteren. Enjoy!

donderdag 21 mei 2015

Sally Hansen | Sugar Coat nail polish


Nagellak! Je ziet het al meteen, er staan weer wat swatches op je te wachten. Deze keer iets anders dan ik ooit eerder heb geprobeerd: Sugar Coat lakjes. Sally Hansen bracht deze een hele tijd geleden uit en nu ik ze voor een lage prijs tegenkwam, vond ik het tijd ze te proberen.

dinsdag 19 mei 2015

Fotodagboek week 19 & 20 | Ilona


Afgelopen twee weken waren echt heel erg leuk. Veel feestjes gehad en ook lekker veel gewerkt. Het enige nadeel was dat school er daardoor wat bij in schoot, maar soms moet je ook even tijd voor jezelf maken en dat is precies wat ik deed. Ik heb weer een heleboel foto's gemaakt, dus enjoy!

maandag 18 mei 2015

Essence Cinderella limited edition | Make-up Review


Niet alleen door de nagellak van de Essence Cinderella limited edition werden wij betoverd. Ook bestond de collectie uit make-up waarvan wij vastberaden waren ze aan te schaffen. De roze tinten en lieve glitters zijn sprankelend en daar hoort natuurlijk een tweede Cinderella review bij.

zaterdag 16 mei 2015

Essence palettes | all about Sunrise & all about Paradise


Ze liggen al een tijdje in de winkel, maar kunnen niet op onze blog ontbreken. De kleuren spatten waarschijnlijk al van je scherm, want het all about Sunrise en het all about Paradise palette van Essence zijn even wat minder lieflijk dan we van de oogschaduw van het merk gewend zijn. Hopelijk spatten ze ook van mijn ogen af, maar dat gaan we even testen.

woensdag 13 mei 2015

Rimmel Provocalips 16H Lip Colour | 200 I'll Call You & 550 Play With Fire


De nieuwe Provocalips van Rimmel zijn, als we het internet moeten geloven, pareltjes wat betreft lipproducten. Wat een positiviteit hangt er rondom dit product! Voor ons dus maar eens tijd om te kijken in hoeverre wij het eens zijn met de fans van deze liquid lipsticks. Met een leuke actie op de Beautygloss Party mochten wij allebei een variant meenemen en wij zullen vandaag aan jullie beide kleuren laten zien.

dinsdag 12 mei 2015

Filmpje: Unboxing Deauty Kennismakingsbox


Hey allemaal, vandaag een filmpje van een unboxing, iets wat we nog nooit eerder hebben gedaan. Het was even wennen, maar erg leuk om te doen. De unboxing is van de Deauty kennismakingsbox die ik kocht op de Beautygloss party. Of ik enthousiast ben? Dat zie je in de video. Klik hier als je de video niet kunt bekijken.

maandag 11 mei 2015

Lovely Lush | Zeepjes en scrub


Lush is een heerlijke winkel, maar ik kom er eigenlijk veel te weinig. In bad ga ik nooit, dus die producten vallen voor mij al af. Ook zeepjes had ik nooit nodig, omdat ik gewoon thuis woonde. Nu ik al een aantal maanden op kamers zit en een keukentje heb is dat veranderd en dat was voor mij de perfecte reden om eens lekker te shoppen bij Lush.

zondag 10 mei 2015

Fotodagboek week 18 & 19 | Evi


Het waren weer twee bewogen weken met veel feestdagen en feestjes, dus het was leuk jullie weer eens 'mee te nemen' bij dagen van mijn leven. Ik bezocht een concert, de BeautyGloss Party, de Ikea, de koningsmarkt en ging lekker uit eten. Ik heb weer kleurrijke foto's voor jullie proberen te maken, dus enjoy!

donderdag 7 mei 2015

Outfits met Vila blouses


Blouses, wie is er niet dol op? Ze zijn overal mee te combineren en komen in alle soorten en maten. Zo ook op de website van sans-online. Deze webshop biedt een groot aanbod aan blouses en andere kleding en wij kregen de gelegenheid om er twee stukken uit te kiezen. We gingen voor twee blouses van het merk Vila, bedachten daar een outfit bij en gingen aan de slag met onze eerste outfitpost samen!

woensdag 6 mei 2015

Essence Cinderella limited edition | Nagellak Review


Sprookjes en nagellak, het kan bijna niet beter. Bij de preview van de Cinderella collectie was ik (Ilona, ik schrijf even in Evi's concept) al razend enthousiast en nu ik alle lakken in mijn bezit heb kan ik dan ook niet wachten om ze allemaal te laten zien aan jullie. Is dit een sprookje met een happy end, of moeten we vrezen voor een triest einde?

dinsdag 5 mei 2015

VLOG #2 BeautyGloss Party Vrijdag


Onze tweede vlog alweer! Deze dag gingen we voor de allereerste keer naar de BeautyGloss Party van Mascha a.k.a. beautygloss.nl. We gingen op vrijdagavond en hadden het enorm naar ons zin. Ook deden we weer leuke aankoopjes, dus kijk vooral mee. Veel kijkplezier! Klik hier als je de video niet kunt zien.

maandag 4 mei 2015

Fotodagboek week 17 & 18 | Ilona


Afgelopen weken waren weer druk, maar deze keer gelukkig leuk druk. Ik had een paar feestjes, sprak veel af met vriendinnen en ging weer een aantal dagen werken. Ik zat in ieder geval weinig stil! Het drukke schema slokte weer veel energie op, maar het was het allemaal waard.

vrijdag 1 mei 2015

#6 Lovely Lacquers | Primark, Essie en Essence


We zouden World Full of Polish niet zijn als er om de zoveel tijd geen artikel over nagellak online zou komen. Daarom is hier weer een welbekende Lovely Lacquers, waarin we even onze laatste nagellak-'outfits' bespreken. Deze keer komen er weer wat budgettoppers voorbij, dus let goed op.