maandag 29 juni 2015

Personal | De laatste loodjes...


Yes, het zit er bijna op! Deze ochtend leverde ik mijn laatste opdracht in en daarmee zit het schooljaar er voor mij eindelijk op. Het wordt nog even spannend, maar ik kan in ieder geval lekker gaan genieten van de vrije weken die eraan gaan komen.

zaterdag 27 juni 2015

The Body Shop | Virgin Mojito body splash & body sorbet


Nee, wij houden nooit eens op met onze The Body Shop verslaving... Vooral als er een zomercollectie uitkomt, moeten wij onze slag slaan. Dit jaar is het de Virgin Mojito-lijn, dus de geur van mojito zonder alcohol. Zodra het in de winkel lag, racete ik erheen en kocht ik twee producten: de body sorbet en de body splash. 

vrijdag 26 juni 2015

#5 Last Seen


Deze keer weer veel films en series voor jullie, want nu de vakantie in zicht is zijn wij ons alvast goed aan het voorbereiden op de dagen waarop we languit op bed liggen met de laptop en series. De afgelopen weken hebben we allebei heel wat films versleten en vandaag laten we deze aan jullie zien.

donderdag 25 juni 2015

Sample reviews #8| The Body Shop ♥


The Body Shop, de winkel waarin je kan verdwalen op zoek naar lekkere geuren, omdat je alles kan én wil proberen. Het is een grote verslaving die vaak resulteert in een aankoop. "Ik ga alleen even kijken" wordt vaak iets kopen en bij die aankoop krijg je dan een tester. Ik heb er inmiddels weer genoeg opgespaard om met jullie te delen en doe dat dan ook met veel liefde.

dinsdag 23 juni 2015

Fotodagboek week 24 & 25 | Evi


Zoals jullie al gemerkt hebben, kwam er van Ilona geen fotodagboek online. We moeten namelijk toegeven, het vergt nogal wat discipline. Daarnaast willen we nu ook dat er eens wat andere persoonlijke artikelen online komen te staan. Daarom kijk ik zelf welke weken interessant zijn om aan jullie te laten zien, maar ga ik er nog wel even mee door. Dus voor nu: veel leesplezier!

vrijdag 19 juni 2015

Rimmel | pastel nail polish


Ik moet nog even hard aan de slag met opdrachten voor mijn opleiding, maar voor het lakken van mijn nagels maak ik écht even tijd. Vooral omdat ik weer twee nieuwe lakjes had liggen en ik deze graag wilde testen. Dit keer een  Rimmel-duo van pastel lentekleurtjes, om de lente in stijl af te sluiten en de zomer te verwelkomen.

woensdag 17 juni 2015

Personal | Back on the road


Hey allemaal! Ik ben weer terug van weggeweest. De afgelopen weken heeft Evi een groot deel op kunnen vangen, maar vanaf vandaag ga ik er ook weer vol tegenaan. Het bloggen heb ik gemist, maar ik moest het om een aantal redenen gewoon even stilzetten. Ik wilde het niet, maar het moest gewoon. Omdat ik vind dat ik jullie wel wat uitleg verschuldigd ben zal ik de situatie vandaag aan jullie uitleggen.

dinsdag 16 juni 2015

Filmpje: Shoplog Zaandam en Amsterdam (met Primark en olifanten)


Er zijn maar weinig dingen leuker dan inkopen doen voor de zomerdagen. Ik deed dat dit jaar in Zaandam en Amsterdam met mijn lieve zusje. Vooral bij de spullen met olifanten ging ik los en alle gekochte spullen wil ik vandaag met jullie delen. Dus veel kijkplezier! Klik hier als je de video niet kunt zien.

vrijdag 12 juni 2015

Essence | Longlasting Lipstick Nude


De nude trend op het gebied van lipstick is de afgelopen maanden gegroeid en Essence heeft hier goed op ingespeeld door een nieuwe lijn met longlasting nude lipsticks toe te voegen. De kleuren spraken mij niet allemaal aan, omdat heel erg nude toch al snel niet mooi staat, maar toch nam ik twee kleuren mee die mij wel interessant leken.

donderdag 11 juni 2015

Opgemaakt mei 2015


Je zou bijna denken dat we in de maand mei niets hadden opgemaakt, zo laat wordt dit artikel geplaatst. Het tegendeel is waar, want mijn mandje met opgemaakte producten zat in mei helemaal vol. Helaas was ik vergeten om foto's te maken en aangezien de producten bij mijn moeder lagen moest ik het bericht een week uitstellen. Evi maakte bijna niets op, vandaar voor de verandering weer eens een opgemaakt artikel.

woensdag 10 juni 2015

Reisgedachten


Vandaag even wat anders dan gewoonlijk. En misschien wel voor herhaling vatbaar, maar dat ligt aan jullie mening. Ik zette gewoon mijn gedachten op papier (of eigenlijk op mijn beeldscherm) en ineens was het af. En dat allemaal door wat inspiratie tijdens een autorit.

zondag 7 juni 2015

Fotodagboek week 22 & 23 | Evi


Ik heb het druk. Er zijn veel dingen voor school die afgemaakt moeten worden, want de deadlines zijn in zicht. Maar de foto's maak ik natuurlijk van de leuke en interessante dingen die ik meemaak, en die laat ik nu aan jullie zien.

vrijdag 5 juni 2015

Catrice | Coral nails


Catrice blijft maar nagellak uitbrengen, en dan ook in allerlei verschillende kleuren en finishes. Vandaag lijken de kleuren niet veel van elkaar te verschillen, maar niets is minder waar. Het zijn juist de soorten lakken die ik aan je voor ga stellen: Luminous Nails, Luxury Nudes en Ultimate Nail Lacquer. 

dinsdag 2 juni 2015

Fotodagboek week 21 & 22 | Ilona


Pfff, wat een weken! Ik zat, ondanks alle leuke dingen die ik deed, helemaal niet lekker in mijn vel. Ik weet niet hoe het komt, maar het ging gewoon even niet zoals ik wilde. Dit leverde veel stress op en veel verslonzing van school. Ook het bloggen ging en gaat nog steeds niet zoals gepland. Ik probeer mezelf te herpakken, maar het gaat met moeite. Hopelijk zien de komende twee weken er beter uit.