donderdag 30 juli 2015

Personal | Busy holidays en naar Londen!


We zijn dan wel weinig actief op onze blog, maar wel heel actief in onze 'vakantie'. Echt vakantie kun je het namelijk niet bepaald noemen, met ons drukke werkschema. Daarom is het misschien goed om jullie even een persoonlijke update te geven, van mijn kant in ieder geval. Even bijkletsen!

zaterdag 25 juli 2015

Bomb Cosmetics | sweetie pie bath bomb


In bad gaan heb ik de laatste tijd weer helemaal hervonden. Het kan dan wel alleen bij mijn ouders thuis, maar daar ben ik nu in de vakantie gelukkig vaak. Des te meer reden dus om lekker in bad te gaan en daar horen natuurlijk fruitige accessoires bij, zoals deze bath bomb, of bath blaster van Bomb Cosmetics.

maandag 20 juli 2015

Primark | Angelica nagellak


Wanneer ik tegenwoordig in de winkel nagellak bekijk, zie ik niet veel bijzonders meer. Mijn kleurenverzameling is eigenlijk wel zo'n beetje compleet. Maar tegenwoordig hebben lakken weer bijzondere eigenschappen, zoals deze twee van Primark. Een blauwe lak met geur en een matte kleur met glitters. Let's swatch!

zaterdag 18 juli 2015

MUA | Spring Break eyeshadow palette


De lente mag dan wel voorbij zijn, maar het Spring Break palette van Makeup Academy is wat mij betreft ook nog prima geschikt is voor de zomer. Ik laat jullie vandaag alle tien kleuren oogschaduw van het palette zien en maakte er twee looks mee.

donderdag 16 juli 2015

#15 It's all about the music


Het is vakantie, de concerten en festival komen eraan en dat betekent dan ook dat we weer overladen zijn met muziek. Deze keer was het voor ons dus al iets gemakkelijker om nummers uit te kiezen dan gewoonlijk en deze delen wij graag met jullie.

woensdag 15 juli 2015

Wet 'n Wild | MegaLast Lip Color


Er zijn inmiddels zo veel soorten lipsticks te verkrijgen, dat het heel lastig zou worden om ze allemaal uit te testen. Maar van Wet 'n Wild heb ik nog maar één lipstick in mijn collectie. Hoog tijd om er weer een paar te testen dus! Vandaag zijn dat de MegaLast lip colors in drie verschillende tinten.

zaterdag 11 juli 2015

Catrice Kaviar Gauche limited edition | Gilding eye and face palette


Als je het mij vraagt, komt Catrice de laatste tijd uit met hele chique limited editions. Veel glans en glamour, zo ook de Kaviar Gauche collectie. Goud is in grote mate aanwezig, zoals je al kunt zien bij het doosje op de foto hierboven. Het is een compleet 'eye and face palette' van de collectie, die ik voor jullie heb getest.

woensdag 8 juli 2015

Filmpje: Opgemaakt juni 2015


Eindelijk weer een video samen en eindelijk weer een video over onze opgemaakte producten van de afgelopen maand. Inmiddels weet je wel hoe het gaat, maar veel kijkplezier! Klik hier als je de video niet kunt zien.

dinsdag 7 juli 2015

Hegron Sun Care Sun Spray


Het merk Hegron kwam ik tegen bij Action, een merk met goedkope verzorgingsproducten en vaak dupes van wat duurdere merken. Ik kocht er haarolie van, maar was nu op zoek naar bescherming tegen de zon. En daar zag ik Sun Spray. Dus kopen, sprayen en testen maar!

maandag 6 juli 2015

Shoplog | H&M, Flying Tiger en meer...


Shoppen is voor mij niet meer 'gewoon' een dagje uit. Nee, samen met mijn shopmaatje Manon maak ik er een heuse sport van. Twee steden en dan ook nog af en toe een lekker hapje eten, wij doen het allemaal binnen een dag. Vorige week was het weer zo ver, want om de vakantie in te luiden gingen we samen shoppen in Zaandam en Amsterdam en ik kwam weer thuis met tassen vol.

zondag 5 juli 2015

Today's Details | Gelakte teennagels, zomerjurk en relaxen


Hoi allemaal! Je ziet het, geen fotodagboek vandaag, maar een 'Today's Details'. Of die van gisteren, eigenlijk. Maar het gaat in ieder geval om de zomerse, relaxte dagen van de laatste tijd en gewoon een korte update van mijn vakantie.

donderdag 2 juli 2015

De koffie/thee tag


Een hele tijd terug deed Teske op haar blog de koffie/thee tag. Ooit wilde ik deze nog gaan overnemen en vandaag is die dag. Ik ben een enorme lover van koffie en thee, dus deze vragenlijst leek mij helemaal geschikt! Dus pak er een kop koffie of thee bij en lees lekker mee.

woensdag 1 juli 2015

Filmpje: Mijn haarroutine (Evi)


Wel vaker zie je ochtend-, avond- en andere verzorgingsroutines op Youtube voorbij komen, dus ik besloot er gewoon aan mee te doen en een routine op te nemen over mijn haarverzorging. Ook heatless krullen zijn daar een onderdeel van, dus veel kijkplezier! Klik hier als je de video niet kunt zien.