maandag 31 augustus 2015

Max & More lipstick en lipliner | nude, red & dark red


Die Action blijft ons elke keer met zijn producten verbazen, dus we doen er weer een schepje bovenop. Dit keer geen review van enkele producten, maar mijn mening over drie duo's. Hopelijk zijn deze drie lipsticks en lipliners van Max & More nieuwe aanwinsten bij mijn collectie.

donderdag 27 augustus 2015

Beauty UK posh eyeshadow palette | no. 4 Galaxy


Ik zei het al eens eerder, maar Ilona en ik krijgen nooit genoeg van het uitproberen van oogschaduw palettes. Steeds meer budgetmerken komen uit met de leukste kleurenreeksen en vandaag hoop ik weer een nieuwe te hebben ontdekt. Het wordt een tripje naar de ruimte, om dit Galaxy palette van Beauty UK eens beter te bekijken.

dinsdag 25 augustus 2015

Filmpje: Opmaken en bijkletsen


Het is alweer een hele tijd terug dat we een video opnamen of een blogbericht plaatsten, maar vandaag geven we dan eindelijk een toelichting waarom dat zo is. We filmden dit voor jullie terwijl we onze make-up deden met een aantal nieuwe producten, dus naast een video is dit voor een aantal producten meteen een first impression. We hopen dat jullie het leuk vinden, wij hebben in ieder geval erg moeten lachen, enjoy!

Klik hier als je de video niet kunt zien.

maandag 17 augustus 2015

Mijn Londen ervaring & tips


Zoals ik een tijdje geleden aankondigde, zou ik deze zomervakantie samen met mijn vriend Tim een bezoekje brengen aan Londen, misschien wel mijn meest favoriete Europese stad. Dat gebeurde begin augustus en mijn reis vraagt uiteraard om een artikel. Ik vertel wat ik tijdens mijn vakantie heb gedaan en zal jullie reistips geven op de manier van Leanne van Thunder And Threads, die pas een reisdagboek schreef over haar trip naar Amsterdam.

donderdag 6 augustus 2015

Monki | eyeshadow trio


Ik zou niet kunnen geloven dat een van onze bloglezers ooit genoeg zal krijgen van het lezen en bekijken van oogschaduw-reviews. Wij kunnen ze in ieder geval keer op keer blijven publiceren, vooral omdat er zoveel varianten zijn om over te schrijven. Zelfs Monki heeft tegenwoordig oogschaduw in de schappen liggen, dus één daarvan staat in de spotlights in het artikel van vandaag. 

dinsdag 4 augustus 2015

Essence limited edition Arriba! | nail polish


Olé! Essence kwam half juli uit met een zomerse limited edition: Arriba! Natuurlijk kunnen een aantal nagellakjes in deze collectie niet missen. Het low-budget merk heeft weer goed haar best gedaan met verschillende finishes en kleuren en die wil ik natuurlijk graag voor jullie swatchen.

zaterdag 1 augustus 2015

ebay | nude eyeshadow palette


Ebay is stiekem het walhalla van low-budget make-up en namaak cosmetica. Er zitten natuurlijk enorme tegenvallers tussen, maar vaak kan make-up, voornamelijk afkomstig uit Azië, me verbazen. Wie weet heb ik nu weer een pareltje in mijn bezit: een nude palette met vijftien kleuren.