woensdag 30 september 2015

Scented candles | Extra Pure Fique, Woody & Flower


Geurkaarsen, ik kan niet met ze en ik kan niet zonder ze. Ongeveer een jaar geleden raakte mijn stash behoorlijk uitgedund en dat wilde ik graag zo houden. Het afgelopen jaar kocht ik alleen maar kaarsen als ik zeker was van de kwaliteit. Toch had ik vorige week, na een jaar, een zwak moment en kocht ik deze geurkaarsen puur om het uiterlijk. Of het het waard was? Ik heb het meteen getest!

vrijdag 18 september 2015

#16 It's all about the music


De scholen zijn weer begonnen, maar dat betekent niet dat je geen muziek meer kunt luisteren. Soms heb je van die taken waar je gewoon een muziekje bij nodig hebt of ben je gewoon op zoek naar een beetje ontspanning. Dat moet met deze nummers al helemaal lukken. 

donderdag 17 september 2015

Herfst wishlist van Esprit


Wanneer het herfstweer wordt, kruipen wij het liefste onder een zachte deken. Toch heeft de herfst één voordeel: we kunnen weer mooie truien, jassen en laarsjes dragen in de mooiste herfstkleuren. Hét moment om een wishlist te maken met mooie herfstitems, dit keer van de webshop Esprit.

vrijdag 11 september 2015

#6 Last Seen


De vakantie is voorbij, maar die hebben wij natuurlijk wel goed benut voor het kijken van veel films en series. Onze favorieten hebben we weer op een rijtje gezet en hopelijk zit er iets voor je bij, enjoy!

dinsdag 8 september 2015

Lush | Let The Good Times Roll


Dat het reinigen van mijn gezicht belangrijk is om te doen dat weet ik, maar een pretje vind ik het niet. Aangezien de meeste van mijn reinigingsmiddelen maar saai ruiken leek het mij dan ook een goed idee om eens bij Lush langs te gaan. Misschien dat dit product het reinigen iets minder erg kan maken...

maandag 7 september 2015

MAC | Please Me lipstick


Ken je dat probleem? Dat je naar een winkel gaat voor een bepaald product, maar je er dan bij het testen achter komt dat het product helemaal niet voldoet aan je verwachtingen? Ik had het met MAC Faux, de lipstick en daarom besloot ik als troost gewoon een andere kleur mee te nemen. Het werd Please Me, die de test wél doorstond. Benieuwd wat ik er van vind? Lees vooral verder!

zaterdag 5 september 2015

Freedom nail polish | 404 & 414


Naar mijn mening hoeft niet elk artikel zo uitgebreid te zijn. Voor twee nagellakjes heb ik eigenlijk helemaal niet zoveel woorden nodig. Als we maar een antwoord krijgen op de vraag: moet je deze lakjes aanschaffen?

donderdag 3 september 2015

Filmpje: Opgemaakt juli en augustus 2015Het duurde even, maar we konden eindelijk weer aan de slag met onze favoriete video: opgemaakt. Dit keer niet van één, maar van twee maanden! Vandaag laten we jullie onze opgemaakte producten zien van deze zomervakantie, dus juli en augustus. Veel kijkplezier! Klik hier als je de video niet kunt zien.