zaterdag 20 februari 2016

ARI eau de parfum & body lotion


Niet alleen brengt Ariana Grande steeds meer catchy singles uit, ook heeft ze sinds kort haar eigen parfum in de winkel liggen. En dat was er eentje waar ik bij het eerste contact meteen verliefd op werd. Ik moest en zal dit parfum in handen krijgen en gelukkig was mijn vriend zo lief deze cadeau te geven met Kerst.


Niet alleen kreeg ik het parfum cadeau, maar ik werd verwend met een prachtig pakket waar naast het parfum ook een body lotion in zat. De doos ervan op zichzelf is al ontzettend mooi. Ik vraag me af of er mensen zouden zijn die deze weggooien, hoewel ik zelf eigenlijk nog niet weet waar ik 'm voor ga gebruiken. Heb jij een idee?


Ook het parfum zelf is een lust voor het oog. De lichtroze kleur, de rosé gouden details en het witte bolletje doen me sterk aan de stijl van Ariana denken en de puntige flacon zorgt daarnaast weer voor een iets stoerder geheel. De variant die ik heb bevat 30 ml aan eau de parfum, wat het kleinste verkrijgbare formaat is. Toch zal ik daar, zoals jullie me kennen, heel wat dagen mee kunnen doen. Naast die van 30 ml zijn er flacons verkrijgbaar van 50 ml en 100 ml, maar deze zitten dan niet in een cadeauverpakking.
Topnoten: sappige peer, roze pompelmoes, sappige framboos.
Hartnoten: delicate lelietjes-van-dalen, rozenknoppen, vanille orchidee.
Basisnoten: marshmallow, romige muskus, licht hout.
Jullie zullen inmiddels wel snappen dat ik viel voor de zoete geurnoten die je hierboven ziet staan. Framboos, marshmallow, wat wil een mens nog meer? Ook bij gebruik van het parfum zijn de zoete en bloemige noten terug te ruiken. De geur is voornamelijk snoepig, overheersend, uniek en girly. Daarnaast is er ook een bloemige ondertoon in te ontdekken. Tijdens de loop van de dag zal er niet veel aan de geur veranderen, maar deze blijft wel een heel aantal uren hangen.


Het pluizige bolletje kun je er trouwens ook af halen en bijvoorbeeld aan je tas hangen. Cute!


Wanneer je nóg langer van de geur wilt genieten, kun je je eerst insmeren met deze body lotion. Dit pakket bevatte namelijk naast het parfum een prachtige tube van 100 ml. Ook deze is meisjesachtig, maar chique vormgegeven en past perfect bij de stijl van Ariana.


De opening van de tube is redelijk groot, maar toch is de lotion makkelijk te doseren. Hij heeft namelijk een stevige substantie, waardoor deze niet snel uit de verpakking zal lopen. De body lotion heeft exact dezelfde geur als het parfum en smeert gemakkelijk uit. Ten slotte nog een voordeel: de lotion trekt echt mega snel in!


Ik houd van de geur van deze producten en zal deze er nog vaak bij gaan pakken. De flacon van het parfum ziet er prachtig uit op mijn kaptafel en het bolletje eraan maakt 'm heel schattig. Ook over de body lotion ben ik alleen positief. Of dit pakket nog te koop is weet ik niet zeker, maar voor het parfum zelf zou ik al een kijkje gaan nemen bij Douglas. Dat is namelijk waar de producten van Ariana exclusief te koop zijn.

ARI, te koop bij Douglas
30 ml € 29,95
50 ml € 39,95
100 ml € 49,95

Ben jij tevreden over het eerste parfum van Ariana?

2 opmerkingen:

  1. De geur is heerlijk, en de verpakking is zo mooi! Ook die van het doosje.. Misschien leuk om sieraden erin te doen, of lipsticks, nagellak, lipbalms.. geen idee haha!

    BeantwoordenVerwijderen