zaterdag 5 maart 2016

part 2 | I ♥ Makeup Naked Chocolate palette


Als je het bij een oogschaduw palette over naked of nude hebt, dan moet je dat ook wel meteen waarmaken. I ♥ Makeup pakt dit meteen goed aan met een heerlijke reep witte chocolade, deels gesmolten en klaar om ook je hart te laten smelten. Met nude zit je bij mij altijd goed en dit palette zal dat zeker waar moeten kunnen maken.


Bij het I Heart Chocolate palette was ik zeer enthousiast over het uiterlijk en dat is bij dit palette natuurlijk niet anders. Behalve de kleur en de oogschaduw zijn de palettes identiek aan elkaar en ik blijf erbij dat de reep er gewoon adorable uit ziet.

Smoothly - Divine - Mocha Lover - Dipped - Choc-fest

Adorable - Buttons - Frosted Choc - Delight - Sweet Shop - Sugar

Double Dip - Tob-le-rone - Wonka - Milky - Way

De variatie van kleuren, I love it! Het palette is wel echt nude, maar de kleuren zijn stuk voor stuk prachtig. De kleuren Smoothly, Choc-fest, Sweet Shop, Buttons, Frosted Choc en Milky hebben een matte finish en ik ben echt verbaasd over de kwaliteit hiervan. Geweldige kleuren voor als je een matte ooglook wil maken. Way is een prachtige highlighter, maar ook Adorable kan je makkelijk als highlighter gebruiken. Ik ben positief over de kleuren, maar de oogschaduw zelf is af en toe wel wat korrelig. Tik je kwast dus goed af als je bezig bent, anders kan je daarna alles weer onder je ogen vandaan halen.


Een spannende nude look maken is lastig en ik ging daarom ook niet voor iets speels. Ik begon met Milky over het gehele ooglid en daarna bracht ik Sweet Shop aan in de crease. Vervolgens bracht ik Mocha Lover aan in de buitenste ooghoek en het geheel blendde ik rustig in. Voor mij is een nude look niet af zonder gouden oogschaduw en daarom zette ik als extra touch een lijntje onder m'n oog met Double Dip.


Ik ben erg blij met dit palette, ideaal om mee te nemen en een mooi scala aan kleuren. Wel is de oogschaduw wat korrelig, let hier dus goed mee op als je een look gaat maken!

I ♥ Makeup Naked Chocolate palette, o.a. te koop bij Makeup Revolution en Boozyshop - €10,00

Wat zijn jouw favoriete kleuren om te gebruiken in een nude ooglook?

No Comments Yet, Leave Yours!