Over ons


Hey allemaal! Mijn naam is Ilona, ik ben 20 jaar en kom uit een klein dorpje in de Noordkop. Na mijn havo diploma behaald te hebben ben ik Farmakunde gaan studeren in Utrecht, maar na een jaar heb ik besloten om hiermee te stoppen. Ik vond het werkveld toch niet helemaal passen bij wat ik later wil en daarom heb ik besloten om komend schooljaar Media en Entertainment Management te gaan studeren op Inholland Haarlem. Op dit moment ben ik dan ook vooral druk bezig met m'n werk in de supermarkt en geniet ik van de vrije tijd die ik heb.

Vrije tijd betekent natuurlijk tijd om te bloggen, iets waar ik heel erg blij van word. Het bloggen is begonnen door mijn snelgroeiende nagellak en make-up stash en het leek mij leuk om dat met meerdere mensen te delen. Naast het bloggen ben ik dol op het kijken van series, eten van donuts, knuffelen van katten en leuke dingen doen met vriendinnen. Vooral bij festivals en andere feestjes ben ik van de partij, ik vind uitgaan gewoon heel erg leuk en kan dan ook geen week zonder!

Ook muziek is iets wat ik erg interessant vind. Niet het spelen ervan, maar wel het beluisteren en het op zoek gaan naar nieuwe artiesten/bands vind ik heel erg leuk. De muziekindustrie is zo'n dynamische wereld, waarin elke dag wel weer iets nieuws gebeurt en waar elke dag wel weer een nieuwe artiest zichzelf in de kijkers speelt. Ik kan losgaan op bepaalde nummers, maar ook helemaal tot rust komen. Ik ben in ieder geval altijd in de mood om muziek te luisteren en doe dit dan ook met veel plezier.

Deze uiteenlopende interesses zijn eigenlijk de rode draad op World Full of Polish. Evi en ik vinden het gewoon leuk om te schrijven over dingen die we zelf ook leuk vinden en het is nog veel leuker dat we daar ook anderen een plezier mee doen.


Nu is het mijn beurt! Ik ben Evi en ik ben 20 jaar oud. Ik ben student op de Hogeschool van Amsterdam en volg de studie Media, Informatie en Communicatie. Vorig jaar ben ik ook in Amsterdam gaan wonen en ik vind het heerlijk. Binnen mijn opleiding heb ik me gespecialiseerd in schrijven en digitale mediastrategieën en momenteel volg ik de minor Psychologie van de grote Stad. Ik vind het echt enorm interessant en anders dan alle vakken die ik eerder heb gevolgd.

Naast schrijven is fotograferen altijd al een hobby van me geweest en op mijn studie ben ik veel met beeld bezig. Ik hoop daar nog veel over te leren.

Waar ik verder ontzettend blij van word is een zoete geurkaars, make-up en nagellak. Van dit alles heb ik er namelijke en aantal (zacht uitgedrukt). Daarnaast is mijn muzieksmaak erg divers. Ik luister vooral naar rockmuziek van bands als Linkin Park en 30 Seconds To Mars, maar ook naar alternatief (Hurts en Alt-J bijvoorbeeld) en zelfs Nederlandse artiesten die muziek maken richting hardstyle, zoals Mr. Polska, JeBroer en Ronnie Flex. Ik blijf daarnaast nog altijd een meisje, dus ook naar Katy Perry en Beyoncé luister ik vaak. Ik vind het ontzettend leuk om over muziek te schrijven en dat doe ik dan ook regelmatig. Ik hoop dat jullie dat kunnen waarderen. Geen zorgen, de nadruk zal op onze blog altijd liggen op beauty en lifestyle.

No Comments Yet, Leave Yours!