Over World Full of Polish


Het onstaan van World Full of Polish vond begin 2013 plaats. We waren allebei fan van dezelfde bloggers, we keken naar de filmpjes en lazen de artikelen die zij op hun blog plaatsten. Door deze bloggers gingen we ons meer en meer verdiepen in het wereldje en ook onze stash groeide hierdoor enorm. 

Naar aanleiding van hiervan, besloten wij om een samenwerking aan te gaan onder de naam 'Random Rockers'. We wilden iets dat pakkend was, maar toch ook een beetje stoer. Iets dat onze persoonlijkheden zou kenmerken en waarmee we konden laten zien dat we niet alleen maar 'meisjes met make-up waren'. Op Random Rockers plaatsten wij het eerste bericht in april 2013, maar het continu blijven plaatsen van artikelen wilde maar niet vlotten. Twee keer in de maand kwam er een bericht en we wisten eigenlijk niet zo goed wat we aan moesten met een blog. Toen in december 2013 onze samenwerking stopte door een stomme onenigheid en wij allebei onze eigen weg gingen, startte Ilona World Full of Polish op. Evi ging door op Random Rockers. 

De onenigheid was al snel opgelost, maar toch besloten wij om allebei nog steeds voor onszelf te bloggen. Beide blogs groeiden en we vonden het bloggen met de dag leuker worden. Juist doordat onze wegen zich scheidde, konden wij onze kwaliteiten ontwikkelen en 'eigen' maken. Je kan dus wel stellen dat om te groeien in het bloggen, het voor ons juist goed is geweest dat we een tijdje afzonderlijk van elkaar zijn gaan bloggen.


Toch begon het te kriebelen om weer samen te gaan werken. We betrapten elkaar er op dat we dezelfde producten kochten en dat onze smaak qua make-up en nagellak nog steeds hetzelfde was. Dit was voor ons dan ook een goede reden om het nog een keer te proberen. Er was natuurlijk het moment waarop we moesten beslissen op welke blognaam we verder gingen, of dat we een nieuwe aan zouden maken, maar na verschillende redenen afgewogen te hebben vonden wij 'World Full of Polish' toch echt de beste keuze. Dit resulteerde in een nieuwe samenwerking die, om precies te zijn, begon op 28 april 2014. Dit is voor ons dus ook een beetje de échte geboorte van WFOP. Binnen een dag had Evi al haar blogberichten overgeplaatst naar World Full of Polish en konden we meteen aan de slag met alle ideeën die we hadden.

Ondanks dat in de blognaam de nadruk ligt op nagellak, willen wij veel meer laten zien. Niet alleen make-up en lifestyle komen op World Full of Polish aan bod, ook muziek, tv, film, doe-het-zelf en video's zal je veel voorbij zien komen. Het is voor ons een bewuste keuze om het aanbod divers te houden, wij vinden het niet alleen leuk om over te schrijven, maar merken dat jullie het ook leuk vinden om te lezen.

Wij hopen op World Full of Polish de variatie in artikelen te behouden en dit zoveel mogelijk keren per week te doen. We willen kunnen schrijven over wat we leuk vinden en het allermooiste is dat wij ook jullie daarbij nog blij kunnen maken met een review of een video. Onze eigen manier van bloggen is dan ook de rode draad op WFOP en we zijn ook blij dat jullie lezers dat kunnen waarderen. Bedankt!

Mocht je nog vragen hebben over World Full of Polish? Dan kan je deze in de reacties plaatsen of een e-mail/tweet sturen.

No Comments Yet, Leave Yours!